Antena Căutare

America Express, 27 noiembrie 2023. Ce trebuie să facă echipele la primul joc de amuletă din al șasele stage. Care sunt probele

Romică și Cătălin Țociu, Giulia Anghelescu și Vlad Huiu, Alexia și Aris Eram au avut parte de o surpriză la primul joc de amuletă din al șaselea stage al sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, difuzat pe 27 noiembrie 2023.

colaj foto cu irina fodor, echipele de la america express si poza cu giulia si vlad si poza cu catalin si romica tociu Galerie
Trei echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă în ediția 25 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Ediția 25 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 27 noiembrie 2023 a adus în fața telespectatorilor un nou joc de amuletă. Doar trei echipe au avut șansa de a se califica, după o cursă dificilă.

Alexia și Aris Eram au fost primii care și-au trecut numele în caietul Irinei Fodor, fiind urmați de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Pe locul trei în fața prezentatoare TV au sosit Romică și Cătălin Țociu.

Concurenții s-au bucurat mult când au aflat că vor avea ocazia să lupte pentru Jokerul periculos din etapa șase a competiției. Odată ajunși la jocul pentru amuletă, aceștia au avut parte de o surpriză uluitoare.

Citește și: Iulia Albu, anunț îngrijorător: “Este un moment care s-a întâmplat. Nu îmi e ușor!”. O imagine neagră însoțește textul vedetei

Echipele au îmbrăcat costume tradiționale din zonele montane ale Ecuadorului. Cei șase au atras toate privirile cu ținutele spectaculoase pe care le-au primit de la Irina Fodor.

Concurenții au făcut ochii mari atunci când au aflat ce trebuie să facă la jocul de amuletă din ediția 25 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 27 noiembrie 2023

Romică și Cătălin Țociu, Giulia Anghelescu și Vlad Huiu, Alexia și Aris Eram s-au pregătit pentru jocul de amuletă, însă au rămas stupefiați când au aflat ce trebuie să facă. Concurenții nu se așteptau la asta.

„Aveți în față un circuit și niște roabe, un fel de roabe. Plecați cu ele, mergeți la stiva de lemne și trebuie să luați cel puțin 20 de lemne de acolo, după care faceți un tur cu această roabă plină cu lemne. Apoi intrați pe prima intrare din gărdulețul de steaguri. În grămada de fân o să găsiți niște lemne colorate, trebuie să fie trei la număr. După ce le-ați găsit pe acestea trebuie să mai faceți o tură, mergeți la cutii pe care le spargeți. Acolo o să găsiți alte lemne. Mai faceți un tur și mergeți la bidoanele cu lapte, tot cu roaba și cu lemnele. Acolo o să găsiți alte obiecte. După ce ați făcut și această achiziție trebuie să mergeți sub capetele de păpușele, faceți o stivă din lemne și apoi vă apucați să construiți o sperietoare de ciori. (...) Unul dintre voi merge în partea cealaltă a terenului unde mai aveți o cutiuță în care se află haine, trebuie să o spargeți cu un ciocan de lemn. Trebuie să le trimiteți pe sârmă, pe rând, la colegul vostru care așteaptă aici”, a povestit Irina Fodor despre probele dificile.

Citește și: America Express, 26 noiembrie 2023. Giulia Anghelescu s-a enervat și a „explodat” de nervi. Ce i-a zis lui Vlad Huidu

Reacțiile concurenților nu au întârziat să apară. Gradul de dificultate al jocului de amuletă din ediția 25 America Express - Drumul Soarelui, de pe 27 noiembrie 2023, este destul de ridicat pentru cele trei echipe.

„Asta trebuie să facem? Stai sa-mi trag sufletul”, a spus Romică Țociu.

„Să înceapă jocul, vedem ce se întâmplă! O să mă iau după ceilalți”, a mărturisit Aris Eram.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 27 noiembrie 2023. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. O situație neașteptată a avut loc... America Express, 27 noiembrie 2023. Cine a câștigat primul joc pentru amuletă din al șaselea stage. Alexia Eram, în lacr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x