Antena Căutare

America Express, 27 noiembrie 2023. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. O situație neașteptată a avut loc

În ediția 25 din sezonul 6 America Express de pe 27 noiembrie 2023, trei echipe s-au calificat la primul joc de amuletă din al șaselea stage de pe Drumul Soarelui. Concurenții au avut parte de o situație neașteptată când au ajuns la Irina Fodor.

colaj foto cu irina fodor, poza cu tony si ada gales si catalion si romica tociu si poza cu mike si iulia albu la america express sezonul 6 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă în ediția 25 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Cel de-al șaselea stage din America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, aduce pentru echipe un nou joc de amuletă. În aventura din Ecuador au rămas tot mai puțini concurenți care își doresc să ajungă cât mai aproape de premiul cel mare.

Competiția a fost aprigă în ediția 25 a reality show-ului de pe 27 noiembrie 2023. Perechile de vedete au fost nevoite să își pună în practică abilitățile de negociatori, ca mai apoi să traverseze o zonă periculoasă pentru a ajunge la steagul America Express, acolo unde Irina Fodor se afla.

Citește și: America Express, 26 noiembrie 2023. Alexia Eram a fost uimită atunci când a aflat cu câți bani trăiesc localnicii

Autostopul a fost o misiune dificilă pentru unele echipe. Alexia și Aris Eram s-au descurcat de minune pe traseu. Tinereii au convins rapid șoferii să-i ducă până în destinațiile dorite, în timp de colegele lor, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, au oprit cu greu mașinile.

Ce echipe s-au calificat la primul joc de amuletă din al șaselea stage America Express - Drumul Soarelui, de pe 27 noiembrie 2023

Deși au trecut prin probe dificile, concurenții s-au descurcat de minune. Emoțiile și tensiunile au fost nelipsite de pe micile ecrane ale telespectatorilor atunci când echipele au început să își facă apariția, rând pe rând, în fața Irinei Fodor.

Înainte de a anunța perechile care se vor califica la jocul de amuletă, prezentatoarea TV le-a dat o veste neașteptată acestora: „Dacă nu aveți cele 6 produse o să primiți penalizare pentru fiecare lipsă”.

Așadar, primii care au ajuns la punctul de întâlnire cu Irina Fodor și au îndeplinit misiunea cu succes au fost Alexia și Aris Eram. Cei doi au aflat că vor lupta pentru avantajul din ediția 25 a sezonului 6 America Express, de pe 27 noiembrie 2023, alături de alte două echipe.

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au sosit pe locul doi. Astfel, concurenții vor intra la jocul pentru amuletă. O situație neașteptată a avut loc atunci când Romică și Cătălin Țociu au ajuns în același timp cu Ada și Tony Galeș la steag.

Pentru că au fost primii care au atins steagul chiar înaintea colegelor sale, Romică și Cătălin Țociu au ocazia să se întreacă pentru Joker la jocul de amuletă. Actorului nu i-a venit să creadă atunci când Irina Fodor a deschis caietul.

Citește și: America Express, 26 noiembrie 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au făcut un schimb acid de replici. Ce și-au spus

„Am rămas mut!”, a spus el.

În concluzie, cele trei echipe care au intrat la jocul pentru amuletă din ediția 25 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui sunt: Alexia și Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Romică și Cătălin Țociu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 27 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat când echipele au ajuns la Tixan. Ce decizie a luat echipa de produc... America Express, 27 noiembrie 2023. Ce trebuie să facă echipele la primul joc de amuletă din al șasele stage. Care sunt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x