Antena Căutare

America Express, 29 noiembrie 2023. Vlad Huidu și Giulia Anghelescu și-au folosit Jokerul. Ce au pățit Romică și Cătălin Țociu

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au folosit Jokerul pe care l-au câștigat la primul joc de amuletă din al șaselea stage al sezonului 6 America Express. Concurenții au primit avantajul de a merge la următoarea misiune cu mașina de producție. De asemenea, Romică și Cătălin Țociu au avut parte de o situație neașteptată pe traseu.

colaj foto cu vlad huidu, poza cu el si giulia anghelescu si poza cu romica tociu si fiul sau la america express sezonul 6 Galerie
Romică și Cătălin Țociu au fost impresionați de gestul unui tânăr, în ediția 27 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au făcut o mișcare periculoasă, după ce au plecat de la careu. Concurenții au văzut că zona în care se află nu este circulată, motiv pentru care s-au decis să folosească Jokerul.

Cei doi au câștigat avantajul de a merge cu mașina de producție dintr-un punct în altul la primul joc de amuletă din al șaselea stage al sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui. Artista și soțul ei au profitat din plin de ocazie cu speranța că vor câștiga imunitatea mică.

Traseul până la următoarea destinație este unul plin de pericole și provocări pentru șoferi. Asfaltul este fisurat și cu gropi, iar condițiile meteorologice au fost extreme. De asemenea, drumul este plin de serpentine.

Citește și: America Express, sezonul 6. Mike a început să plângă în fața camerelor, la cazare. Cum a reacționat Iulia Albu

Concurenții au fost luați prin surprindere de ceața densă de pe traseu și de ruta anevoioasă. Vizibilitatea redusă i-a „obligat” pe șoferi să reducă viteza și să fie mult mai prudenți la volan pentru a rămâne în siguranță.

Cei mai norocoși au fost Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, care nu au mai pierdut timp la autostop. Aceștia și-au scos din rucsac Jokerul și au urcat în mașina de producție pentru a porni spre noua destinație.

Ce s-a întâmplat după ce Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au folosit Jokerul în ediția 27 din sezonul 6 America Express de pe 29 noiembrie 2023

Deși au plecat cu un avantaj de la Irina Fodor, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au avut parte de o surpriză neașteptată. Concurenții au rămas uimiți când au văzut că au fost prinși din urmă de Ada și Tony Galeș, care au pornit pe locul patru de la careu.

„Dar cum au ajuns din nou în ceafa noastră?!”, a spus artista.

„Incredibil! Au găsit mașină repede și au mers foarte repede, mai repede decât noi pentru că noi am luat mașina de producție și am avut un avantaj, dar ea este încărcată cu echipamente, cu bagajele oamenilor”, a adăugat soțul acesteia.

Ce a pățit tânărul care i-a luat cu mașina pe Romică și Cătălin Țociu în ediția 27 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 29 noiembrie 2023

Romică și Cătălin Țociu au trăit momente neașteptate pe Drumul Soarelui, după ce tânărul care i-a luat cu mașina a fost sunat de mama lui pentru a se întoarce acasă. Femeia a început să își certe băiatul la telefon, iar concurenții au auzit conversație.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ada Gales și mama ei, moment tensionat cu frații Eram. Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit la probă

„Cred că nu a vrut să-i spună că suntem la două ore distanță de locul în care o lăsase. Îți dai seama, când o să-i spună lui maică-sa că a terminat benzina și a trebuit să bage alta ca să se întoarcă înapoi pe drumul ăla înfiorător. Mai bine mă băteai decât să mă întorc pe drumul ăla. Era îngrozitor, o nenorocire!”, a povestit actorul.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 29 noiembrie 2023. Alexia Eram a luat o decizie ce a costat-o scump. Ce s-a întâmplat: „Am cedat”... America Express, 29 noiembrie 2023. O echipă a primit cazare, dar nu și imunitatea. De ce a răbufnit Giulia Anghelescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x