Antena Căutare

America Express, 30 ianuarie 2023. Andreea Antonescu și Andreea Bălan, uimite de gestul unui șofer. Ce a făcut omul

În ediția 10 a emisiunii America Express, concurenții au trecut de la o misiune la alta, în goana lor după prima imunitate din a treia etapă. Pe drum, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost surprinse de ceea ce a putut să facă un șofer.

Colaj cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu în mașina unui localnic din Mexic, la America Express Galerie
Pe drum, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost surprinse de ceea ce a putut să facă un șofer | Antena 1

După ce au terminat una dintre misiuni, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut autostopul pentru a putea ajunge la Tepoztlan. La un moment dat, un șofer cu o mașină decapotabilă a decis să le ducă acolo. Pe drum, omul le-a „răsfățat” pe cele două concurente în cel mai neașteptat mod posibil.

Ce au pățit Andreea Bălan și Andreea Antonescu în mașina unui șofer, în ediția 10 a emisiunii America Express, difuzată în 30 ianuarie 2023

Grăbite să ajungă la Tepoztlan, cele două concurente au încercat din răsputeri să găsească un șofer dornic să le ajute. După ce s-au chinuit o vreme, iată că norocul le-a surâs. Un mexican într-o mașină roșie decapotabilă a decis să oprească și să le ia pe cele concurente de la America Express.

Pe drum, bărbatul a dat muzica tare și chiar s-a lăudat cu faptul că are o colecție impresionantă de melodii internaționale.

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Antonescu, după ce a lipsit de la America Express. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu frumoasa vedetă

„Nu contează, el era foarte plin de el și mândru de el. A zis că ne pune orice muzică vrem noi, din toată lumea, nu contează”, a zis Andreea Antonescu, la testimonial.

Drumul lor a continuat, însă într-un mod la fel de interesant.

„Omul foarte bine intenționat, el tot filma și ne spunea pe cine să salutăm. A trimis filmare la toți prietenii. Nu avea ac la viteză, nu știam cu ce viteză mergem. Ăsta a început să împrăștie în tot Whatsappul filmarea cu noi”, au povestit apoi Andreea Bălan și Andreea Antonescu despre această experiență avut cu un șofer din Mexic, în drum spre Tepoztlan, în etapa a treia de la America Express.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu a clacat și a cerut intervenția medicului. Ce a pățit

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 30 ianuarie 2023. Dinu s-a enervat pe Jean Gavril. Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit... America Express, 30 ianuarie 2023. Bie Adam s-a certat cu mama ei. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, implicați într-un acc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x