Antena Căutare

America Express, 6 februarie 2023. La ce înțelegere au ajuns Andreea Bălan și Andreea Antonescu cu Jean și Dinu: „Pactul este bun”

Strategiile se schimbă de la o oră la alta pe Drumul Aurului. Iată la ce înțelegere au ajuns Andreea Bălan și Andreea Antonescu cu Jean și Dinu, dar și care a fost „interesul” ascuns din spatele pactului lor.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut un pact cu Jean și Dinu la America Express ediția 14 din 6 februarie 2023

Antena 1

Aflate în drum spre următoarea probă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au nimerit în autobuz chiar cu „dușmanii” lor numărul unu de la America Express. Aritstele au dat nas în nas cu Jean și Dinu, însă cei patru au profitat de această ocazie pentru a face o înțelegere. Cele două echipe chiar au făcut un pact că nu se vor vota, iar alianțele de la începutul concursului pare că s-au schimbat.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 31 ianuarie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele său, s-au certat. Ce replici acide și-au aruncat

Ce pact au făcut Andreea Bălan și Andreea Antonescu cu Jean și Dinu la America Express ediția 14 din 6 februarie 2023. Care e scopul ascuns în spatele înțelegerii

„Nu vă mai votăm acum”, le-a dezvăluit Andreea Bălan fraților Gavril, în autobuz.

„Cum ziceți voi. Dacă vreți să facem pact, nici noi nu vă votăm”, a spus și Dinu, înainte ca cele două echipe „rivale” să bată palma și să ajungă la această înțelegere.

„Sunt o fată foarte bună și îi ofer inima mea și simpatia mea și am făcut acest pact. Îi punem sub umbrela noastră protectoare”, a dezvăluit mărturisit Andreea Bălan.

Cu toate acestea, se pare că artistele au avut un scop ascuns pentru care au vrut să facă această înțegere cu băieții, pe care Andreea Antonescu l-a recunoscut. Potrivit celor două, ele au ajuns la acest „pact” legat de vot pentru a-i convinge pe băieți să le care cubul de gheață.

„Mă gândeam că e combinație. M-am gândit din prima ca o să ne combine să le cărăm gheața”, a adăugat și Dinu resemnat.

„Dar pactul este bun, nu ne mai votăm”, a concluzionat Andreea Bălan.

Citește și: America Express, 5 februarie 2023. Detaliul mai puțin știut despre Andreea Antonescu. Ce cunoștințe „la nivel de olimpiadă” are

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 6 februarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, schimb de replici ironice pe plajă. Ce și-au reproșat... America Express, 6 februarie 2023. Ce echipă a obținut imunitatea. Cantitatea de gheață adusă a schimbat locurile în cla...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x