Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ada Galeș, la un pas să clacheze pe Drumul Soarelui. De ce a izbucnit în lacrimi în timpul probei

Ada Galeș a fost la un pas să clacheze în ediția 7 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 29 octombrie 2023. Concurenta a izbucnit în lacrimi, chiar în fața camerelor de filmat.

colaj foto cu ada galeș la america express sezonul 6 Galerie
Concurenta de la America Express sezonul 6 a cedat psihic | Antena 1

Misiunile de la plantația de cafea s-au dovedit a fi foarte dificile pentru echipe. Chiar dacă au ajuns primele la destinație și au avut privilegiul de a împărți celorlalte perechi un anumit timp de muncă, Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, și-au ales o sarcină deosebit de grea.

Cele două au decis să separe 10 kg de „sisco” de migdale în aproximativ 22 de minute (timp estimat pe echipă). Deși părea ușor, concurentele s-au „lovit” de un adevărat obstacol când au văzut ce au de făcut.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ce au făcut Alexia și Aris Eram în graba de a termina misiunea. Gestul i-ar fi putut costa mult

Ada Galeș și mama ei și-au dat seama că acest tip de muncă ar fi fost mai potrivit pentru un bărbat, care ar fi avut forța necesară de a separa cojile. Misiunea le-a pus în dificultate pe cele două, motiv pentru care frustrările și nervii și-au făcut rapid apariția.

De ce a izbucnit în lacrimi Ada Galeș la plantația de cafea în ediția 7 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 29 octombrie 2023

Pentru că nu și-a mai putut stăpâni emoțiile, Ada Galeș a izbucnit în lacrimi. Tânăra a fost la un pas să clacheze și să renunțe la probă. Concurenta a mărturisit că îi e frică de faptul că mama ei ar putea să aibă dureri de spate din cauza misiunii anevoioase.

„Eu nu mai vreau!”, a zis ea.

Antoneta Galeș a încercat să își motiveze fiica pentru a duce la final sarcina. Scriitoarea nu a stat prea mult pe gânduri și i-a cerut Adei Galeș să continue treaba.

„Am început să plâng, pur și simplu nu am mai putut. Evenimentul declanșator a fost că trebuia să facă separe „sisco” de migdale și mă gândeam că o să o doară foarte tare spatele. Suntem vai de capul nostru, slăbuțe, cât putem noi. M-am simțit foarte prost că nu pot mai mult. Ea era plină de adrenalină, dar sigur s-ar fi resimțit”, a mai dezvăluit tânăra.

Citește și: America Express, sezonul 6. Echipele au pornit în prima lor misiune în căutarea urmașilor lui El Patrón: Pablo Escobar

Presiunea pe umerii lor a fost și mai puternică după ce au văzut că aproape toți colegii de competiție au ajuns la plantația de cafea: „M-am simțit neputincioasă că nu pot să fac asta până la capăt”.

„Am clacat! M-am simțit foarte prost pentru că mi s-a părut că e vina mea. Pe ea o doare spatele de ieri, iar eu nu am ce să fac că nu pot mai mult. Și mi-a părut rău!”, a mai povestit Ada Galeș.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Schimb neașteptat de replici între Aris Eram și Laura Giurcanu. Ce a urmat: „Și eu te iubesc... America Express, sezonul 6. Iuliana Pepene și Sonia Simionov, la un pas să folosească Jokerul. În ce echipă au vrut să „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x