Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Echipele au pornit în prima lor misiune în căutarea urmașilor lui El Patrón: Pablo Escobar

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 21 octombrie 2023. Irina Fodor lansează prima probă în America Express! Drumul Aurului provoacă deja echipele să se deschidă misiunii fascinante din America Latină. Cu ce avantaj au pornit Alexia și Aris Eram în cursă: „Poate ne ajută cumva”. Ce au scos din bagaj chiar în timpul probei.

colaj foto cu Alexia Eram și Aris Eram la America Express sezonul 6 Galerie
Echipele au pornit în prima lor misiune în căutarea urmașilor lui El Patrón: Pablo Escobar. | Antena 1

America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Misiunea echipelor începe în Plaza de Botero. Pornim către următoarea destinație, la numai 5 km distanță, în Plaza de Botero, un mare artist care, asemenea marelui traficant, s-a născut în Medellín. Istoria orașului va fi, de altfel, tema acestui episod, în care echipele vor desluși pas cu pas povești scrise în lumini, dar și umbre, pentru cel mai bun contrast America Express.

Medellínul este vizat de către turiști nu doar pentru umbrele lăsate de Escobar, ci și pentru luminile, culorile și formele închipuite de Fernando Botero. Născut aici, ilustrul artist se intitulează drept „cel mai columbian dintre columbieni". Picturile și sculpturile sale se disting din rândul capodoperelor universale prin viziuni concentrate pe senzualitatea formelor, povestește Marius Damian.

Impactul vizual este unul extrem de puternic, iar stilul inconfundabil alături de Gabriel García Márquez este considerat un nume de marcă al spiritualității din America Latină: Fernando Botero pe Drumul Soarelui, America Express!

Citește și: Marea premieră America Express sezonul 6: cea mai lungă cursă cu bagajele duce concurenții în inima cartierului lui Pablo Escobar

Cu ce avantaj au pornit Alexia și Aris Eram în cursa din America Express: „Poate ne ajută cumva”. Ce au scos din bagaj chiar în timpul probei. Află ce s-a întâmplat în ediția din 21 octombrie 2023, pe Drumul Soarelui

Suntem în zorii aventurii la America Express, sezonul 6! Cursa poartă echipele către o vestită piață din Medellín închinată marelui artist Fernando Botero. Aici au de învățat numele unei serii de statui ale artistului și, la fel de important, să intre în contact cu un emisar al lui Pablo Escobar, identificabil după un indiciu esențial: poartă o șapcă neagră. Vor ști că au dat de el dacă acesta va recunoaște codul pe care echipa îl are la dispoziție. Câțiva sunt deja pe drum, restul sunt în căutare de mașini.

Proba lansată de Irina Fodor sună astfel: „Prima parte a misiunii este pentru urmașii lui El Patrón: Escobar. El are un pachet valoros pentru voi. Pentru că nu poate apărea în public, v-a trimis un emisar. Îl veți întâlni în Piața de Botero. Va purta o șapcă neagră, dar pentru a-l identifica corect, veți folosi un semnal secret la care el trebuie să răspundă după cum urmează...", așa sună prima parte a misiunii. Spunem "prima parte" pentru că ceea ce urmează este personalizat pentru fiecare echipă!

Pentru perechea Alexia Eram și Aris Eram: „Mișcați-vă de două ori șoldurile spre stânga și o dată spre dreapta. Veți ști că l-ați găsit dacă și emisarul face același lucru".

Alexia și Aris Eram mărturisesc faptul că nu sunt deloc străini personajului Botero, asta pentru că tatăl lor le-a vorbit mult în copilărie despre el. Acesta este văzut ca un avantaj de cei doi, poate-poate, au mai reuținut niște nume!

Pentru Antoneta Galeș și Ada Galeș: „Clipiți de două ori și trimiteți trei pupături cu buzele"

Pentru Mike Iacob și Iulia Albu: „Faceți ca o găină cu brațele"

Pentru Vlad Huidu și Giulia Anghelescu: „Trageți-vă de urechea stângă de patru ori și scoateți limba"

Pentru Ionuț Rusu și George Tănase: „Soptiți-i la ureche: 'Eu sunt copilul tău' (n.r în spaniolă), iar emisarul trebuie să răspundă 'Și tu ești al meu' (n.r în spaniolă)."

Pentru Romică Țociu și Cătălin Țociu: „Trebuie să spuneți emisarului 'Te iubesc! Căsătorește-te cu mine!' și el trebuie să răspundă 'Nu, pentru că ești foarte urât'."

Pentru Laura Giurcanu și Sînziana Negru: „Pupați-l în același timp pe ambii obraji, iar emisarul va răspunde făcând o inimă cu mâinile."

Însă, Irina Fodor nu se lasă ușor îndupleacă și vrea să le facă „botezul" echipelor. Astfel, misiunea se complică și mai mult! Când credeau că au scăpat, continuarea i-a bulversat pe toți: „Misiunea este destul de periculoasă, așa că emisarul va cere alte dovezi din partea voastră. Va trebui să învățați pe dinafară toate numele statuilor lui Botero care se află în parc", este continuarea probei lansate de Irina Fodor.

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: Fotoreportaj America Express, episodul 10. Oamenii din spatele camerelor, puși în cele mai dificile situații. Cum au făcut față

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Ada Galeș și mama ei, dezvăluiri din America Express – Drumul Soarelui: „E foarte greu, de ce nu se vede asta?’’

America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au primit o lecție de viață din partea unei familii de colu... America Express, sezonul 6. Ionuț Rusu și George Tânase, momente de panică după ce un bărbat periculos s-a apropiat de m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x