Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, gest neașteptat față de Romică Țociu. Ce a dezvăluit Ada Galeș

Cleopatra Stratan și Edward Sanda a apelat la un gest neașteptat și copleșitor pentru Romică Țociu în ediția 6 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui. În plus, Ada Galeș a făcut o confesiune dureroasă despre mama ei.

colaj foto cu ada gales, poza cu edward sanda si cleopatra stratan si poza cu iulia albu la america express sezonul 6 Galerie
Concurenții au trecut prin momente surprinzătoare în ediția 6 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Echipele au primit o nouă provocare din partea Irinei Fodor la finalul zilei. După ce s-a stabilit ordinea în care vor pleca perechile de vedete în următoarea cursă de pe Drumul Soarelui, prezentatoarea TV i-a anunțat că trebuie să își caute cazare.

Concurenții au apelat din nou la ajutorul localnicilor. Aceștia au mers din ușă în ușă pentru a le cere oamenilor din Columbia un loc în care să rămână peste noapte, iar norocul le-a surâs unora.

De asemenea, alții și-au dorit să caute și ceva de mâncare pentru a-și încărca bateriile după o zi foarte grea. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat de un bărbat generos, care le-a oferit o porție întreagă de hrană.

Citește și: America Express, sezonul 6. Romică Țociu și Cătălin, fiul său, au fost impresionați de povestea doamnei care le-a oferit cazare

„Trebuie să căutăm cazare până se înnoptează”, i-a spus artista soțului ei.

„Lasă că avem timp, stai să mâncăm repede ceva”, i-a răspuns tânărul.

„Mâncăm și mai târziu la cazare, dacă e”, a mai adăugat ea.

La ce gest uluitor au apelat Cleopatra Stratan și Edward Sanda când l-au văzut pe Romică Țociu în ediția 6 din sezonul 6 America Express

În timp ce căuta un loc în care să doarmă, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, s-au întâlnit cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Actorul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a întrebat de unde au făcut rost de mâncare.

Cei doi s-au decis să apeleze la un gest emoționant. Aceștia au oferit din mâncarea lor și colegilor.

„Avem și pentru voi”, le-a spus artistul.

„Foarte drăguț din partea lor!”, a spus Romică Țociu.

„Aveam impresia că mușc dintr-un tort, atât era de bun! Am băgat capul în tot puiul ăla. O cină corectă la benzinărie”, a mai mărturisit Edward Sanda.

„Nu ne-am fi așteptat să împartă mâncarea cu noi”, a evidențiat Cătălin Țociu.

Ce confesiuni dureroase a făcut Ada Galeș despre mama ei în ediția 6 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui

Ada Galeș a făcut dezvăluiri emoționante despre mama ei în ediția 6 din sezonul 6 America Express. Aceasta a povestit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat femeia care i-a dat viață, Antoneta Galeș.

Citește și: America Express, sezonul 6. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, uimiți de gestul făcut de Ionuț Rusu și George Tănase

„Temerea mea cea mai mare este că își rupe spatele, că mai face o hernie de disc. Mie acolo mi se rupe filmul. Mă supăr foarte tare că nu pot să o ajut cumva când o văd că o doare. Când a avut herniile de disc am prins-o vreo 6 luni imobilizată la pat, cu niște degete paralizate. Știu că o durea foarte tare și mi-e greu să o văd așa”, a povestit Ada Galeș cu lacrimi în ochi.

Și Iulia Albu a fost copleșită de emoții spre finalul zilei. Aceasta a izbucnit în lacrimi într-un magazin, după ce s-a cazat la o mamă care își crește singură fetița.

„Știu cum e să fii ca ea, știu prin ce trece fetița asta!”, a spus ea.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat amuleta și Jokerul din etapa a doua de pe Drumul Soarelui. Ce veste a dat Ir... America Express, lider de piață. Mașina echipei Aris și Alexia Eram, trasă pe dreapta în timpul cursei: ”Ca în serialul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x