Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ada Galeș și mama ei au primit prima pedeaspă. Cât de mult le-a costat neatenția

Pedepsele s-au ținut lanț la proba cu șamantul de la America Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023. Un minut de neatenție le-a costat mult pe unele echipe, iar acest mic detaliu poate schimba soarta întregii curse.

America Express, sezonul 6. Ada Galeș și mama ei au primit prima pedeaspă. Cât de mult le-a costat neatenția Galerie
Ada Galeș și mama ei au primit prima pedeaspă. | Antena 1

Drumul până la proba următoare nu a fost deloc ușor pentru unele echipe, iar presiunea cursei a adus tesiuni chiar între ei. Oboseala și-a spus și ea cuvântul, iar lui Aris i s-a făcut rău chiar în timp ce se aflau pe șosea. Cu toate acestea, tânărul nu a vrut să facă prea mare caz din această situație, dar Alexia s-a îngrijorat.

După ce tânărul i-a mărturisit, în franceză, că nu se simte bine, aceasta l-a întrebat, cu voce tare: „Și de ce nu spui?!”. „Să îți facă o perfuzie!”, a adăugat Alexia.

„Eram pe un drum de munte cu multe sepentine și domnul pentru că știa că ne grăbim, o lua destul de tare. Se și auzea cum scârțâiau roțile. De obicei nu mi se face rău în mașină, dar nu mai puteam de rău”, a dezvăluit Aris Eram, la America Express sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023.

Ajunși în piață, concurenții au primit misiunea de a-l găsi pe șamanul care îi aștepta cu mai multe tipuri de plante medicinale. După ce au învățat câteva informații despre fiecare „medicament natural” în parte, fiecare echipă a avut de mers la cate o adesă pentru a afla ce afecțiune cel pe care trebuie să îl vindece.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Ce pedeapsă au primit Ada Galeș și mama ei la America Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023. Concurentele au primit plicul care ascundea o surpriză neplăcută

După ce au reușit să o găsească adresa, Ada Galeș și mama ei au întâlnit o doamnă care le-a dat un bilețet pe care scris „tristețe”. Cele două s-au întors apoi la șaman pentru a alege plantele medicinale care vindecă această afecțiune, însă au avut parte de o surpriză neplăcută.

Citește și: America Express, sezonul 6. Două echipe au fost penalizate chiar în fața pupitrului Irinei Fodor: „Nu era permis”

Pentru că nu au reușit să numească, din prima, planta de care aveau nevoie, acesta le-a înmânat un plic care conținea o surpriză neplăcută.

„Căutați-l pe Ivan și sortați câte 20 de kilograme din fiecare tip de cartofi”, a fost pedepsa pe care au primit Ada Galeș și mama ei la America Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023.

“Eu când aud 20 de kilograme fac așa puțină alergie”, a dezvăluit tânăra. Cu toate acestea, ambele s-au mobilizat repede și au început căutarea.

Și echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru a primit o pedepasă, din același motiv. În schimb, cele două au primit o altă sancțiune, cea de a scoate 2 kilograme de boabe de fasole din păstăi.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Citește și: Mesajul transmis de Vlad Huidu, după ce Sonia Simionov l-a votat la cursa pentru ultima șansă. Ce i-a răspuns jurnalista de război

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Alexia Eram și-a ieșit din fire și a țipat la fratele ei, Aris Eram. Ce a scos-o din sărite... America Express, sezonul 6. Giulia Anghelescu, copleșită de alergătura de la probă: „Mi-a fost rău”. Cum a reacționat Vl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x