Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Concurenții au fost nevoiți să mănânce o „delicatesă” vie. Ce echipă a fost penalizată

Concurenții au avut de mâncat viermi vii la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023. Nu toți au reușit să ducă la bun sfârșit proba și astfel, s-a lăsat cu penalizări semnificative.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Concurenții au fost nevoiți să mănânce o „delicatesă” vie. | Antena 1

Pentru prima dată la America Express, sezonul 6 cinci echipe s-au calificat la jocul de amuletă. Concurenții care au reușit să ajungă primii la Irina Fodor au avut parte de o experiență unică la jocul desfășurat în inima unui trib, în ediția 20 din 18 noiembrie 2023.

Întrecerea pentru amuletă și Joker i-a purtat într-o călătorie fascinantă în Amazonia, pe teritoriul tribului amazonian Ukuy Wasi, care cu această ocazie, a primit pentru prima dată vizitatori europeni. De la aruncatul suliței la delicatese tribale cel puțin surprinzătoare, tradiții locale i-au șocat pe participanții la jocul de amuletă.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Concurenții au avut de mâncat viermi vii la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023. Cine a fost penalizat

După jocul de amuletă, Irina Fodor i-a strâns pe toți concurenții la careu pentru a-i servi cu o „delicatesă”. Deși nu toate echipele au fost încăntate de viermii vii, timpul în care reușesc să le termine de mâncat, stabilește ordinea de plecare în cursa de mâine. Așadar, miza este una extrem de importantă.

„Îl desfaceți ca pe un dop. Puteți să-i rupeți capul”, le-a explicat Irina Fodor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Echipele au fost nevoite să mănânce un preparat bizar. Ce se ascundea în „supa cu surprize”

„Eu nu m-am gândit foarte mult la faptul că e un vierme, că e viu, că se mișcă. Eu m-am gândit doar: avem de făcut asta, o să fac asta”, a mărturisit Sânziana când a văzut ce au de mâncat la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 28 noiembrie 2023.

Pe de altă parte, Laura nu a reușit să înghită insecta, iar asta a dus la o discuție aprinsă între cele două. „A fost primul moment, de când am venit aici, în care am fost real supărată pentru că era ceva ce puteam să fac eu foarte ușor, dacă știam”, a adăugat coechipiera ei.

În timp ce unele echipe s-au grăbit să ducă la bun sfârșit proba, altele nici nu s-au putut uita în bolul cu viermi. Astfel, primii care au ridicat mâna au fost Iulia Albu și Mike.

„L-am ținut de cap, l-am mușcat, l-am mestecat și l-am înghițit”, a mărturisit senină vedeta.

„Nu, nu pot, mă uit la ei și vomit”, a spus, pe de altă parte, Sonia care s-a îndepărtat de bolul cu „delicatesele” vii. Din acest motiv, ea și Iuliana au primit o penalizare de 30 de minute în cursa viitoare.

Incursiunea în cultura gastronomică a tribului amazonian a contiunuat cu momentul în care au mâncat dintr-o vânată, gătită în stilul lor specific. „Vai, mănâncă maimuțe?” a fost reacția lor când au început să înfulece din preparatul special.

Citește și: Vlad Huidu și-a ținut promisiunea făcută la America Express sezonul 6. În ce ipostază s-a filmat cu tatăl său

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă din tribul amazonian. Echipa victorioasă a extras un Joker ... America Express, sezonul 6. Concurenții au înnoptat într-un trib amazonian. Cum au reacționat când au văzut condițiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x