Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ada și Antoneta Galeș și-au folosit Jokerul. Ce echipă a primit o lovitură grea din partea lor

Ada și mama ei, Antoneta Galeș, și-au folosit Jokerul în ediția 17 din sezonul 6 America Express de pe 13 noiembrie 2023. O echipă a primit o lovitură neașteptată din partea concurentelor, chiar în cursă.

colaj foto cu antoneta gales si poza cu ea si fiica ei, ada gales, la america express sezonul 6 Galerie
Antoneta și Ada Galeș au ales să folosească Jokerul câștigat, în ediția 17 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Concurenții au început în forță o nouă zi pe Drumul Soarelui încă de la primele ore ale dimineții. Aceștia au primit un mesaj de la Irina Fodor despre următoarea misiune de pe traseu. Așadar, echipele au fost nevoite să părăsească locuințele gazdelor cât mai repede pentru o cursă contracronometru.

Autostopul este primul pas pe care l-au făcut perechile de vedete. Competiția a fost aprigă, iar dorința de ajunge cât mai repede la Irina Fodor i-a făcut pe toți să scoată la iveală cele mai dure strategii.

Unii dintre ei s-au întâlnit pe traseu, fapt care a pus și mai multă presiune pe umerii lor. Romică și Cătălin Țociu s-au enervat foarte tare când au văzut că Ada Galeș și mama ei au găsit mașină.

Citește și: America Express, sezonul 6. Iuliana Pepene și Sonia Simionov, la un pas să folosească Jokerul. În ce echipă au vrut să „lovească”

Norocul le-a surâs și altor echipe. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au reușit să plece printre primii spre următoarea probă. De altfel, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au convins rapid un șofer să le ducă la destinație.

La ce strategie au apelat Ada și Antoneta Galeș în ediția 17 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 13 noiembrie 2023

Prima probă din ediția 17 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 noiembrie 2023, i-a pus pe concurenți în dificultate. Aceștia au fost puși să mănânce jackfruit, iar gustul său nu a fost pe placul tuturor echipelor.

Vlad Huidu și Ada Galeș au renunțat rapid la misiune, riscând să fie penalizați pentru că nu au consumat tot fructul. În drum spre noua probă, Antoneta Galeș și fiica ei au apelat la un gest neașteptat.

Concurentele și-au folosit Jokerul câștigat la jocul pentru amuletă, care le oferă șansa de a fura mașina unei echipe rivale. Cele două nu au stat prea mult pe gânduri și au luat autovehiculul în care se aflau Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

„Șoc și groază! Ea nu prea voia să îl dea, dar voia să-l dea. Plângea Ada șiroaie dacă mai stătea 30 de minute pe ceas. M-am enervat pe moment. Sincer, nu ne-am așteptat să ne dea nouă Jokerul”, a zis artista.

„Dă-te jos!”, i-a mai spus Giulia Anghelescu soțului ei.

Citește și: America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au fost impresionați de povestea de viață a femeii care i-a luat în gazdă

„Omul ăla nu înțelegea nimic! Astea sunt regulile, ce să facem?! Incredibil, ce ne-au ars!”, a mărturisit Vlad Huidu.

„Probabil o să plătim pentru asta!”, a fost replica Antonetei Galeș.

Alexiei Eram nu i-a venit să creadă când au văzut ce au făcut Ada Galeș și mama ei.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Momente de coșmar pentru concurenți, în timpul nopții. Iuliana Pepene și Sonia Simionov, în ... America Express, sezonul 6. Concurenții au ajuns în fața șamanului. Ce s-a întâmplat. Camerele de filmat au surprins tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x