Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat jocul de amuletă și Jokerul în prima zi în Ecuador

Trei echipe s-au întrecut la un joc de amuletă inedit, în prima zi din cel de-al patrulea stage de la America Express sezonul 6. La final, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat Jokerul și prima amuletă din această etapă. Romică Țociu a clacat și a anunțat că renunță.

Colaj cu Romică Țociu, Aris și Alexia Eram alături de Irina Fodor la jocul de amuletă Galerie
Trei echipe s-au întrecut la un joc de amuletă inedit, în prima zi din cel de-al patrulea stage de la America Express sezonul 6 | Antena 1

După o zi plină de misiuni, trei echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă, în goana după un Joker ce poate deveni un avantaj uriaș în timpul unei curse. La finalul probei, Irina Fodor a dezvăluit cine a câștigat amuleta și ce Joker au primit învingătorii. Romică Țociu a clacat și a renunțat la avantaj, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6.

Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat jocul de amuletă și Jokerul, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6, din 12 noiembrie 2023

Primele echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost cele formate din Cătălin și Romică Țociu, Tony și Ada Galeș și Aris și Alexia Eram.

„Dragii mei, suntem pe malul lacului San Pablo, unul dintre cele mai frumoase locuri ale Ecuadorului. Suntem înconjurați de vulcani, dar istoria locurilor este una scrisă cu sânge, încă din vremea incașilor. Războinicii își dovedeau curajul întrecându-se. Ei foloseau așa-numiții cai totora, adică niște ambarcațiuni construite dintr-un soi aparte de papură, adică totora. Trebuiau să îi impresioneze pe împărați și prin asta își câștigau un statut superior. Astfel, deveneau adevărate legende. Azi aducem o ofranda pentru Pachamama, care pentru ei este foarte, foarte importantă. E adevărat că, în această țară, religia este cea catolică, dar ei amestecă religia cu obiceiurile lor străvechi.

Citește și: America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au avut parte de o ceartă de proporții în timpul unei misiuni. Ce și-au reproșat

Pentru ei, Pachamama este la fel de importantă ca Dumnezeu, asta pentru că le asigură traiul. Pachamama înseamnă pământ, apă, aer și toate lucrurile bune care provin de la ele. Aici avem legume și fructe. Cu acestea cei din trib fac ofrande pentru Pachamama și asta o să faceți și voi asta. Pentru ca ofranda să fie primită, ea trebuie să conțină anumite fructe și legume, aranjate într-un anumit fel. La sfârșit, după ce ați reușit să faceți altarul acesta pentru Pachamama, trebuie să și aprindeți focul. Cine reușește să aprindă primul focul va câștiga Jokerul și amuleta de 1000 de euro. Problema este că modelul pentru altar nu se află aici, lângă noi, ci este pe partea cealaltă a lacului. Veți folosi și voi o totora. Când veți ajunge acolo veți găsi altarul și va trebui să vorbiți cu partenerul printr-un walkie talkie ca să îi dați indicații despre cum trebuie aranjat altarul. Fiecare are o culoare și trebuie să vă așezați în dreptul bețelor potrivite. Sunt multe forme și tipuri de legume, fructe, cereale”, a dezvăluit Irina Fodor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia Eram a avut o reacție nervoasă în mașina unui localnic din Ecuador. Ce a urmat

Totuși, pe măsură ce dădea și alte detalii, Romică Țociu a părut că pierde șirul. Startul s-a dat și Aris, Cătălin și Ada Galeș au pornit cu totora pe lac. De îndată ce au ajuns pe malul opus, cei trei s-au repezit asupra stațiilor walkie talkie și au explicat ce segment din altar trebuie completat cu ce ingredient.

Totuși, această misiune s-a transformat într-o provocare de zile mari, căci oferirea de indicații a adus tensiuni uriașe pentru cele trei echipe calificate la jocul pentru amuletă, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6. La un moment dat, Romică Țociu a cedat și a anunțat că renunță la întrecere.

„Tata, nu mai vreau să mă enervez. Lasă-mă, că-mi crește tensiunea!”, a zis concurentul, la final.

Prima echipă care a terminat ofranda pentru Pachamama a fost cea formată din Tony și Ada Galeș. Tânăra s-a întors la ambarcațiune și a traversat apa, apoi a aprins focul cu ajutorul torței. Acesta a fost momentul în care s-a anunțat că ele au câștigat amuleta și Jokerul, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America express, sezonul 6. Irina Fodor a dezvăluit ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă și Joker. Ce reacții au... America Express, sezonul 6. Alexia Eram a recurs la o strategie neașteptată în timpul unei probe. Ce a putut să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x