Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Alexia Eram și fratele ei, Aris, opriți de poliție în timpul cursei. Ce s-a întâmplat: „Erau agresivi”

Alexia Eram și ratele ei, Aris, au fost opriți de poliție în timpul cursei din ediția 7 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui. Cei doi au tras o sperietură de proporții. Iată ce s-a întâmplat când au încercat să dea explicații.

colaj foto cu alexia si aris eram la america express sezonul 6 Galerie
Alexia și Aris Eram au fost nevoiți să dea explicații polițiștilor, la America Express sezonul 6 | Antena 1

Concurenții au avut parte de situații neașteptate în ediția 7 din sezonul 6 America Express, de pe 29 octombrie 2023. Alexia Eram și fratele ei, Aris, au fost opriți de poliție pe traseu, iar ce a urmat este complet uluitor.

În cursa pentru următoarea miză a etapei 2, echipele au fost nevoite să facă din nou autostopul pentru a ajunge la Parque Principal de Filandia. După o noapte în care au putut să se odihnească, acestea au plecat în noua misiune cu forțe proaspete încă de la primele ore ale dimineții.

Pentru că aventura de pe Drumul Soarelui este imprevizibilă, perechile de vedete au fot puse în momente dificile. De data aceasta, Alexia Eram și Aris au trecut printr-o sperietură de proporții, după ce au avut o discuție cu oamenii legii din Columbia.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, gest neașteptat față de Romică Țociu. Ce a dezvăluit Ada Galeș

În drum spre următoarea destinație, șoferul mașinii a oprit lângă doi polițiști pentru a-i întreba în ce direcție se află Filandia deoarece a greșit drumul. Totul a luat o întorsătură neașteptată după ce autoritățile au văzut camera de filmat.

„Nu pot să cred că ni se întâmplă asta!”, a spus tânăra.

Ce a urmat după ce Alexia Eram și fratele ei, Aris, au fost opriți de poliție în ediția 7 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui

Șoferul și concurenții au încercat să îi explice polițistului că se află într-o competiție dintr-un reality show. Acesta nu a stat prea mult pe gânduri și l-a pus pe bărbat să tragă pe dreapta mașina pentru că în zonă nu se filmează.

„Foarte serios momentul, eu înnebunesc! Că am filmat când treceam pe lângă taxarea care este privată. Și acum ce facem? Pierdem timp?!”, a spus Alexia Eram.

„Erau doi polițiști foarte agresivi, au dat jos din mașină șoferul, ne-au explicat de 300 de ori că nu avem voie să filmăm aici. Ne-au cerut documentele. Ne-au văzut la taxa de pod și nu avem voie să filmăm aici, au zis că este ilegal ce facem. Eram plină de nervi”, a mai adăugat ea completată de fratele ei.

Alexia Eram s-a dat jos din mașină pentru a le explica situația, chiar dacă Aris i-a spus că nu ar trebui să intervină în discuția lor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cine a câștigat amuleta și Jokerul din etapa a doua de pe Drumul Soarelui. Ce veste a dat Irina Fodor

„Pe polițiști nu-i interesa, nu erau deloc simpatici. Nu doar că s-au luat de noi și de șofer, s-au luat de toată echipa de producție”, a mai dezvăluit tânărul.

„Unul dintre ei era foarte dur și super agresiv. L-am văzut, a pus mâna pe armă, exact ca-n filmele cu Narcos! Ne-au luat toate documentele la control, eu mă enervam din ce în ce mai tare. Noi am fost opriți de mașina de poliție, iar restul echipelor își continuau drumul”, a povestit Alexia Eram despre situația delicată prin care a trecut alături de fratele ei în Columbia.

„Este periculos și de asta ne-a oprit”, a mai zie ea.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, lider de piață. Mașina echipei Aris și Alexia Eram, trasă pe dreapta în timpul cursei: ”Ca în serialul ... America Express, sezonul 6. Concurenții au purtat ochelari cu un efect neașteptat. Ce au pățit. O echipă a făcut show de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x