Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Alexia și Aris Eram au făcut o dezvăluire emoționantă după ce au întâlnit un preot. Ce au povestit

În ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 6, Alexia și Aris Eram au izbucnit în lacrimi atunci când au ajuns în fața unui preot. Cei doi au făcut dezvăluiri neașteptate.

Colaj cu Alexia Eram în timp ce plângă lângă fratele ei, Aris Eram, și un preot Galerie
În ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 6, Alexia și Aris Eram au izbucnit în lacrimi atunci când au ajuns în fața unui preot | Antena 1

În ediția din 31 octombrie 2023 a emisiunii America Express au ieșit la iveală detalii emoționante despre echipa formată din Aris și Alexia Eram. Concurenții au făcut o confesiune dureroasă, la scurt timp după ce au întâlnit un preot, în goana lor după imunitatea pusă la bătaie de Irina Fodor.

Alexia și Aris Eram au făcut o dezvăluire emoționantă după ce au întâlnit un preot, în ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 6

Ziua a început în forță pentru echipele care au pornit în cursa pentru cea de-a doua imunitate din etapa a doua de la America Express sezonul 6.

Odată ce au ajuns la basilica Menor Senor de Los Milagros din orașul Buga, Alexia și Aris Eram au citit ce misiune urmează.

Citește și: America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au fost impresionați de povestea de viață a femeii care i-a luat în gazdă

„Dragilor, deși pare o altă biserică din Columbia, acesta este cel mai sfânt loc din această țară. Pelerini din toată Columbia vin să viziteze El Senior de Los Milagros, căutând un miracol pe care numai El îl poate săvârși. Misiunea voastră este sp îi aduceți o ofrandă și să vă rugați pentru împlinirea miraculoasă a unei dorințe personale. Căutați la magazinele religioase din zonă imaginea cu El Senior de Los Milagros marcă cu logoul America Express. Când o găsiți, întoarceți-vă aici, ca să primiți mai multe instrucțiuni pentru ritual”, a transmis Țuca pe mission board.

Citește și: Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu. Concurentul America Express nu a moștenit taletul tatălui, dar are propria afacere

Fără să stea pe gânduri, cei doi au căutat și au găsit crucifixul din magazinul religios și au pornit spre biserică. Sjunși la preot, cei doi au spus rugăciunea și s-au rugat pentru unchiul lor, care a avut un accident vascular cerebral în urmă cu ceva și care încă mai are probleme de sănătate.

„M-am rugat pentru unchiul nostru, care e ca un tată pentru noi. Am promis că o să fiu mai bună dacă se înfăptuiește această minune”, a zis Alexia Eram, emoționată, în ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 6.

Concurenții au mers apoi în genunchi până la altar, unde s-au rugat.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost emoționați de o fetiță și au făcut un gest neaștep... America Express, sezonul 6. Ada Galeș a vrut să renunțe la un obiect de preț pentru a obține transport. Ce a zis șoferul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x