Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce au putut să facă Sânziana Negru și Laura Giurcanu în mașina unui localnic. Camerele au filmat tot

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au apelat la un gest neașteptat în ediția 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 15 noiembrie 2023. Cele două nu au mai ținut cont de nimic și au făcut tot posibilul pentru a rămâne în competiție.

colaj foto cu sanziana negru si laura giurcanu la america express sezonul 6 Galerie
Sânziana Negru și Laura Giurcanu au recurs la un gest neașteptat la America Express sezonul 6 | Antena 1

Prima cursă pentru ultima șansă din Ecuador a început cu misiuni dificile pentru cele trei echipe. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Ionuț Rusu și George Tănase, Ada și Tony Galeș au scos la iveală toate strategiile pentru a nu ajunge pe ultimul loc la Irina Fodor.

În ediția 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 15 noiembrie 2023, concurenții trebuie să-i aducă un tribut Zeului Soare și să organizeze propriul festival. Așadar, aceștia avut o probă complexă, înainte de a pleca pe traseu: să facă un munte din fructe.

Lucrurile au început să se complice pentru echipa la autostop. Localnicii nu au fost atât de înțelegători, fapt pentru care le-a fost greu să găsească o mașină. O altă misiune spune că perechile de vedete trebuie să caute o anumită floare într-un parc, pe care să o rupă și să o ducă unei regine.

Citește și: Podcastito Express. Ce relație este, de fapt, între Sonia Simionov și Iuliana Pepene de la America Express: „Poate fi un avantaj”

Concurenții au găsit în jurul plantei o poze cu reginele pe care trebuie să le găsească. După ce au reușit să se întâlnească cu ele, aceștia trebuie să le roage să-i însoțească spre o seră cu flori.

În cursa pentru ultima șansă, echipele nu au mai ținut cont de nimic și au făcut tot ce au putut pentru a nu pleca acasă. Unii au făcut gesturi neașteptate din dorința de a rămâne în aventura de pe Drumul Soarelui.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, gest neașteptat în mașina unui localnic chiar în ediția 19 din sezonul 6 America Express de pe 15 noiembrie 2023

Deși au găsit un șofer care să le ducă mai aproape de următoarea destinație, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au apelat la o strategie uluitoare când au aflat că bărbatul nu poate ajunge la serele de trandafiri Nevado.

Concurentele s-au rugat de acesta în speranța că-l vor convinge să continue drumul până la steagul America Express. Cele două n-au reușit să-l înduplece, în ciuda efortului de-al determina să le ajute.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au reușit să oprească o altă mașină, însă s-au „lovit” de un refuz categoric al șoferului. Acestea nu au renunțat nici măcar o secundă, iar într-un final au reușit să-l convingă pe bărbat să le ia cu mașina.

Citește și: Vlad Huidu și-a ținut promisiunea făcută la America Express sezonul 6. În ce ipostază s-a filmat cu tatăl său

„A fost puțin luat pe sus pentru că inițial el s-a oprit, i-am zis unde mergem și ne-a spus că e ok. Apoi, i-am zis că nu avem bani, însă i-a căzut fața când am urcat în mașină și i-am spus unde mergem”, a povestit modelul.

„I s-a schimbat fața, nici nu mai reacționa la ce spuneam!”, a mai adăugat Sânziana Negru.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ce echipe au intrat la prima cursă pentru ultima șansă din Ecuador. Ada Galeș a răbufnit... America Express, sezonul 6. Ada Galeș nu și-a mai putut stăpâni nervii, în seră. Ce s-a întâmplat: „Nu te răsti la mine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x