Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce gest neașteptat a făcut Sânziana Negru. Iulia Albu, moment de panică într-o mașină: „Ține-mă!”

Sânziana Negru a apelat la un gest neașteptat în cursa pentru ultima șansă din ediția 10 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 1 noiembrie 2023. De asemenea, Iulia Albu a trăit clipe de panică într-o mașină.

colaj foto cu iulia albu si poze cu sanziana negru si laura giurcanu la america express sezonul 6 Galerie
Iulia Albu a trecut prin momente de panică, la America Express sezonul 6 | Antena 1

Cursa pentru ultima șansă din al doilea stage al sezonului 6 America Express a început în forță pentru cele trei echipe. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iulia Albu și Mike s-au întrecut pe un traseu dificil pentru a rămâne în competiție.

Situațiile imprevizibile au fost nelipsite de pe micile ecrane ale telespectatorilor. Replicile acide, rivalitățile și gesturile neașteptate ale concurenților au fost surprinde de camerele de filmat în ediția 10 a reality show-ului.

De asemenea, Irina Fodor a venit cu o veste uluitoare pentru echipele de la cursa pentru ultima șansă. Se pare că acestea trebuie să își depășească din nou limitele fizice și psihice pentru a nu pleca de pe Drumul Soarelui.

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Cătălin Țociu de la America Express. Romică Țociu are doi nepoți adorabili si o noră superbă

Prima probă pe care au primit-o concurenții a fost să danseze salsa. Aceasta misiune a stabilit ordinea în care perechile vor pleca spre următoarea destinație. Primii au fost Cleduții, urmați de Laura Giurcanu și Sânziana Negru, iar mai apoi de Iulia Albu și Mike.

Echipele au pornit spre Finca la Ponderosa, unde trebuie să descarce trestie de zahăr dintr-un camion și să taie 5 kg în bucățele mici pe care apoi îl pun într-un sac și îl duc la grajd pentru a hrăni vacile. Acestea mai au de făcut și mănunchiuri de câte 10 bucăți de trestie de zahăr din care să facă apoi 5 litri de guarapo (suc de trestie de zahăr).

La ce gest neașteptat a apelat Sânziana Negru în cursa pentru ultima șansă din ediția 10 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui

Sânziana Negru a apelat la un gest neașteptat în cursa pentru ultima șansă. Concurenta nu a mai ținut cont de nimic și a ieșit pe stradă, chiar în fața unei mașini, pentru a face autostopul.

După ce au luat sucul de trestie de zahăr, echipele au primit un plic cu noi instrucțiuni. Așadar, acestea trebuie să dea sucul unor vânzători ambulanți dintr-un parc. La schimb primesc panela, bucăți de zahăr condensat.

Din dorința de a rămâne în cursa de pe Drumul Soarelui, Sânziana Negru a făcut orice ca să nu ajungă la Irina Fodor pe ultimul loc.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ada Galeș a vrut să renunțe la un obiect de preț pentru a obține transport. Ce a zis șoferul

„Eu azi am înțeles că prietena mea e puțin nebună! Totul sau nimic, mă pun în fața mașinii. Nu contează ce se întâmplă!”, a spus Laura Giurcanu despre colega ei.

Iulia Albu, momente de panică în cursa pentru ultima șansă din ediția 10 a sezonului 6 America Express

Iulia Albu a trăit momente de panică într-o mașină, chiar la cursa pentru ultima șansă din ediția 10 a sezonului 6 America Express. Concurenta i-a cerut iubitului ei să o țină pentru că se poate cădea.

„Ține-mă! Că mă duc pe spate și sunt niște bare ascuțite. Dacă mă duc mă iei moară de aici! Să meargă încet! Cad pe spate!”, i-a spus aceasta.

„Nu! Te țin eu!”, a zis Mike.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă din al doilea stage. Rivalitățile au ieșit ... America Express, sezonul 6. Cum au reacționat Cleopatra Stratan și Edward Sanda când au aflat ce trebuie să mănânce. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x