Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Concurenții au purtat ochelari cu un efect neașteptat. Ce au pățit. O echipă a făcut show de zile mari

În ediția 7 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 29 octombrie 2023, concurenții au avut parte de o adevărată provocare pe traseu. Aceștia au purtat ochelari cu un efect neașteptat în timpul unor probe. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au făcut show de zile mari.

colaj foto cu iuliana si sonia simionov la america express sezonul 6 Galerie
Cele două concurente au avut de băut 4 shot-uri, în ediția 6 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Echipele au plecat într-o nouă misiune de la primele ore ale dimineții. De data aceasta, concurenții se vor întrece pe traseul din Columbia pentru o altă imunitate care le asigură un loc în următoarea etapă a competiției. Așadar, miza este uriașă.

După o noapte în care au putut să se odihnească, perechile de vedete au pornit spre Parque Principal de Filandia, unde au fost puse să găsească ușile colorate din niște poze. Situațiile imprevizibile și surprizele nu au întârziat să apară pe Drumul Soarelui.

Citește și: America Express, sezonul 6. Edward Sanda a fost luat pe sus de taurul dezlănțuit. De ce s-a certat cu Cleopatra Stratan

În ediția 7 din sezonul 6 America Express de pe 29 octombrie 2023, concurenții au fost nevoiți să folosească niște ochelari invertoscop, care întorc imaginea cu susul în jos, în timpul misiunilor. Astfel, cursa a devenit mult mai dificilă pentru aceștia.

Ce au pățit concurenții care au purtat ochelarii la probe în ediția 7 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 29 octombrie 2023

Purtarea ochelarilor a fost o adevărată provocare pentru Ada Galeș, Vlad Huidu și . Aceștia au primit responsabilitatea de a umple 4 păhărele de aguardiente, o băutură locală, în timp ce erau ghidați de partenerii lor.

Aventura a continuat cu o misiune grea ce implică ochelarii cu efect spectaculos. Cei care i-au purtat au reprodus o pictură și au transportat boabe de cafea cu lingura ținută de coadă în gură, dintr-un punct în altul.

La o altă probă, echipele au fost puse să spargă niște pinata sub formă de cești de cafea și să găsească două indicii, tot cu ajutorul ochelarilor invertoscop.

„Nu se poate, e o glumă proastă!”, a spus Ada Galeș când a văzut cât de dificilă este misiunea cu pinata.

Iuliana Pepene și Sonia Simionov s-au distrat de minune în timpul probelor. Cele două au făcut show total pe micile ecrane ale telespectatorilor, după ce au băut aguardiente din paharele pe care le-au umplut.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și-a înlocuit soțul la una dintre misiuni. Ce a făcut Edward Sanda

„Ce e asta, doamnă? Săniuța? Hai noroc! Ori la bal, ori la spital”, a spus prezentatoarea de știri, vizibil amuzată.

„Ce rău e! Ăștia se și învârt? Mi se face rău. Te rog, vino tu și pune-ți ochelari, cred că m-am și îmbătat”, i-a mai spus Iuliana Pepene colegei sale de echipă la proba desenului.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Alexia Eram și fratele ei, Aris, opriți de poliție în timpul cursei. Ce s-a întâmplat: „Erau... America Express, sezonul 6. Ce s-a întâmplat când Mike s-a apucat să lovească în pinata. Iubitul Iuliei Albu s-a dezlănț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x