Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat imunitatea mică din al doilea stage de pe Drumul Soarelui. Ce a zis Irina Fodor

Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea mică, în cel de-al doilea stage de pe Drumul Soarelui, de la America Express sezonul 6.

Colaj cu Irina Fodor și trei echipe din America Express la imunitatea mică Galerie
Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea mică, în cel de-al doilea stage de pe Drumul Soarelui, de la America Express sezonul 6 | Antena 1

În ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 6, echipele s-au întrecut către Irina Fodor, care i-a așteptat în Cali, la biserica Ermita. Aceasta a dezvăluit cine a câștigat imunitatea mică , în cel de-al doilea stage de pe Drumul Soarelui, în ediția din 31 octombrie 2023.

Cine a câștigat imunitatea mică din al doilea stage de pe Drumul Soarelui, de la America Express sezonul 6. Ce a anunțat Irina Fodor în ediția din 31 octombrie 2023

Echipele au avut parte de o zi extrem de plină și misiunea le-a adus și o experiență spirituală, înainte ca Irina Fodor să anunțe cine a câștigat imunitatea mică. Odată ce au ajuns la basilica Menor Senor de Los Milagros din orașul Buga, concurenții au avut de realizat o misiune nu tocmai ușoară.

„Dragilor, deși pare o altă biserică din Columbia, acesta este cel mai sfânt loc din această țară. Pelerini din toată Columbia vin să viziteze El Senior de Los Milagros, căutând un miracol pe care numai El îl poate săvârși. Misiunea voastră este sp îi aduceți o ofrandă și să vă rugați pentru împlinirea miraculoasă a unei dorințe personale. Căutați la magazinele religioase din zonă imaginea cu El Senior de Los Milagros marcă cu logoul America Express. Când o găsiți, întoarceți-vă aici, ca să primiți mai multe instrucțiuni pentru ritual”, a transmis Țuca pe mission board.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ada Galeș a vrut să renunțe la un obiect de preț pentru a obține transport. Ce a zis șoferul

După asta, echipele au mers să întâlnească un preot și au parcurs drumul către altar în genunchi, pentru a adresa o rugăciune.

N-a fost deloc ușor și, pentru unii, momentul a fost unul extrem de încărcat din punct de vedere spiritual și emoțional. Unii s-au rugat pentru sănătate, alții pentru liniște sau pentru binele familiei.

Apoi a venit momentul în care toată lumea a pornit în goană spre Cali, acolo unde Irina Fodor a dat imunitatea mică din al doilea stage de la America Express sezonul 6. Emoțiile au fost mari pentru primele echipe, însă apoi a venit și mult așteptatul verdict.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost emoționați de o fetiță și au făcut un gest neașteptat

„Seara asta aduce o încărcătură mare, toți veniți aici cu speranța mari, veniți încărcați de dorință, de un ideal. Eu, unora dintre voi, trebuie să vă spun vești bune, altora trebuie să dau vești nu tocmai bune. Sunt convinsă că s-a lăsat astăzi și cu emoții”, a zis Irina Fodor, care i-a anunțat pe Aris și Alexia Eram că au câștigat imunitatea, în ediția din 31 octombrie 2023.

„Ați ajuns primii astăzi, asta înseamnă că se întâmplă lucruri. Asta înseamnă că aveți hotel!”, a completat prezentatoarea emisiunii, care le-a dăruit și o sticlă de vin.

„Abia așteptam să câștigăm o imunitate, de două săptămâni luptam pentru asta”, a mărturisit Alexia Eram, încântată de această victorie obținută în ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 6, din 31 octombrie 2023.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au făcut un schimb acid de replici. Ce s-a întâmplat... America Express, sezonul 6. Cum au reacționat Iuliana Pepene și Sonia Simionov când Alexia și Aris Eram au câștigat imun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x