Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost emoționați de o fetiță și au făcut un gest neașteptat

În ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 8, concurenții au pornit spre cea de-a doua imunitate din al doilea stage. Pe drum, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost impresionați de o fetiță și au făcut pentru ea un gest neașteptat.

Colaj cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan la America Express în ipostaze diferite Galerie
În ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 8, concurenții au pornit spre cea de-a doua imunitate din al doilea stage | Antena 1

Ziua a început în forță pentru echipele de la America Express sezonul 6, căci Irina Fodor a anunțat că următoarea imunitate îi așteaptă în Cali. Pe drum, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trecut printr-o situație neașteptată.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost emoționați de o fetiță și au făcut un gest neașteptat pentru ea, în ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 6

În ediția din 31 octombrie 2023, Irina Fodor a pus la bătaie o nouă imunitate, a doua din cel de-al doilea stage de pe Drumul Soarelui.

„Imunitatea vă așteaptă în Cali, la biserica Ermita. Pe drum căutați steagul America Express, de la basilica Menor Senor de Los Milagros din orașul Buga”, scria pe plicul primit de concurenți.

Citește și: Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu. Concurentul America Express nu a moștenit taletul tatălui, dar are propria afacere

Echipele au încercat să găsească rapid un mijloc de transport. Unii au avut noroc să găsească imediat, alții au fost nevoiți să facă eforturi.

În timp ce stăteau la o autogară, Cleopatra Stratan și Edward Samda au mers la un magazin și au cerut ceva de mâncare. În timp ce savurau gustarea, o fetiță s-a apropiat de ei și le-a cerut o bucată.

„A venit cu mâna întinsă. Acolo mi s-au tăiat picioarele. S-a dus la mama ei, care era lângă un stâlp, și mai erau vreo 4 frați. Deci aia m-a terminat acolo”, au dezvăluit concurenții.

Citește și: America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au fost impresionați de povestea de viață a femeii care i-a luat în gazdă

Fără să mai stea pe gânduri, Cleopatra a mers la primul magazin ce i-a ieșit în cale și ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

„Noi strânsesem banii pe care îi aveam pentru etapă, nu i-am cheltuit deloc până atunci. Sau dacă am cheltuit, am cheltuit o dată și foarte puțin”, a zis tânăra, care a cumpărat chifle și dulciuri și le-a oferit cadou.

Cei doi au fost mulțumiți apoi de fapta bună pe care au făcut-o, în ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 6.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu. Concurentul America Express nu a moștenit talentul tatălui, dar are propr... America Express, sezonul 6. Alexia și Aris Eram au făcut o dezvăluire emoționantă după ce au întâlnit un preot. Ce au po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x