Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine a obținut imunitatea mică în a cincea etapă. Au curs lacrimi pe fețele concurenților

După o cursă plină momente tensionate, care le-au pus la încercare răbdarea concurenților, Irina Fodor a anunțat care este prima echipă ajunsă la ea. Emoțiile au atins cote maxime la momentul acordării imunității mici la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023

colaj irina fodor si concurentii america express la imunitate Galerie
Echipele au ajuns la pupitru, iar Irina Fodor a dezvăluit ce echipă a obținut imunitatea mică a etapei a cincea la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023 | Antena 1

După un joc de amuletă desfășurat într-un peisaj de vis, în inima Pachamama, concurenții au plecat în cursa către cel mai râvnit avantaj de pe Drumul Soarelui - imunitatea. Irina Fodor mai are de dat imunitatea mică din a cincea etapă de la America Express dar ca de obicei, echipele au avut de trecut prin probe „de foc” pentru o miză atât de mare.

Încă de la început se anunța o cursă palipitantă, iar momentul stabilirii odinii de plecare a scos la iveală tensiunile dintre echipe. Pe traseu, echipele care au rămas în lupta pentru imunitatea mică din a cincea etapă de la America Express, sezonul 6 au avut de trecut prin misiuni care le-au pus la încercare răbdarea.

De la a simula o evacuare în cazul unui cutremur la penalizări dure, toți au dat tot ce au avut mai bune în speranța că vor ajunge primii la Irina Fodor. Cu toate acestea, numai o echipă a reușit să câștige avantajul uriaș.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, sezonul 6. Concurenții au înnoptat într-un trib amazonian. Cum au reacționat când au văzut condițiile

Cine a obținut imunitatea mică în a cincea etapă la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023

În drum spre imunitatea mică, concurenții au mai avut o ultimă probă - de a se fotografia cu o lacrimă pe obraz. Fiecare și-a ales câte o strategie, însă Sânziana Negru a accesat un moment dureros din viața ei care a întristat-o pe loc și anume, pierderea tatălui ei, așa cum a dezvăluit aceasta la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023.

„Eu încercam să accesez o zonă dureroasă din viața mea. Zona dureroasă era legată de tatăl meu care nu mai e și mi-a fost ușor să plâng”, a mărturisit concurenta, cu lacrimi în ochi și un nod în gât.

Ulterior, toți concurenții s-au îndreptat rapid către locul de întâlnire cu Irina Fodor, acolo unde aceasta a avut de oferit a doua imunitate. Fără prea multe introduceri, aceasta le-a anunțat pe Ada Galeș și mama ei că au ajuns pe primul loc și astfel, că au obținut imunitatea mică din a cincea etapă la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023.

„Am ajuns primele?! Nu cred!”, a eclamat Ada Galeș, extrem de fericită, în timp ce își îmbrățișa mama.

„E prima imunitate. Mă bucur foarte tare! Am plecat de pe ultimul loc și am ajuns pe primul”, a adăugat și Tony Galeș.

Întregul a fost văzut de la doar câțiva metri distanță și de Alexia și Aris Eram. Când a vâzut că sunt pe locul 2, tânără nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnic și ea în plâns.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă din tribul amazonian. Echipa victorioasă a extras un Joker prețios

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ada Gales și mama ei, moment tensionat cu frații Eram. Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit l... America Express, sezonul 6. Mike a început să plângă în fața camerelor, la cazare. Cum a reacționat Iulia Albu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x