Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Concurenții au înnoptat într-un trib amazonian. Cum au reacționat când au văzut condițiile

Echipele au înnoptat în inima tribului, în jungla amazoniană la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023. Pe cât de bucuroși au fost unii de experiența inedită, pe atât de îngrijorați au fost alții de pericolele care îi pândeau în jur.

colaj foto cu locul in care au innoptat concurentii intr-un trib amazonian Galerie
Concurenții au înnoptat într-un trib amazonian. | Antena 1

După o cursă nebună care le-a pus la încercare calmul și un joc de amuletă inedit, Irina Fodor a venit și cu o veste bună pentru toate echipele. Nimeni nu a fost nevoit să își caute cazare pentru că vor înopta în imina tribului amazonian Ukuy Wasi. Momentul este cu atât mai special cu cât acesta acceptă pentru prima dată vizitoatori europeni.

Astfel, după ce au făcut cunoștință cu stilul lor de vânătoare, dar și cu cel gastronimic, concurenții au avut ocazia unică de a petrece noaptea așa cum o fac ei, departe de civilizație, în jungla amazoniană.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, sezonul 6. Cătălin și Romică Țociu au făcut o descoperire neașteptată în casa unui locuitor din Ecuador

Echipele au înnoptat într-un trib, în jungla amazoniană la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023. Cum au reacționat când au văzut condițiile

Incursiunea concurenților în cultura tribului a continuat cu o pictură pe față Fiecare concurent a primit un desen anume cu o însemnătate specială. În grupuri de câte două, echipele s-au îndreptat apoi spre dormitoarele lor și au fost extrem de surprinși de condițiile acestora.

În timp ce Sonia și-a făcut și o nouă prietenă - un pui de maimuță, găsit în junglă, abandonat de mama lui, Cătălin nu s-a bucurat prea mult de natura amazoniană. Fiul lui Romică Țociu a fost „atacat” de furnici în timp ce se îndreptau spre cazarea lor.

„Era plin de insecte în cabană. Erau spații printre șipci, erau niște locuri de fereastră unde nu exista geam. Nu eram chiar afară, dar puteam să considerăm că dormim afară”, au mărturisit Ada Galeș și mama ei.

Nici Alexia Eram nu a fost foarte încântată de condițiile în care trebuia să doarmă, în trib la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023.

„Era efectiv terifiată, foarte speriată”, au povestit Laura și Sânziana despre adversara lor, devenită acum colegă de cameră.

„Poate stăm de vorbă și îmi pică un gândac în cap”, a spus înspăimânată coechipiera lui Aris.

Citește și: Mike de la America Express, mesaj controversat de ziua lui de naștere. Concurentul și-a marcat aniversarea cu o postare atipică

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Concurenții au fost nevoiți să mănânce o „delicatesă” vie. Ce echipă a fost penalizată... Giulia și Vlad au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x