Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Mike a început să plângă în fața camerelor, la cazare. Cum a reacționat Iulia Albu

Iuli Albu și Mike au primit o lecție de viața de la cea care le-a oferit cazare la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023. Povestea ei de viață i-a impresionat până la lacirmi, iar iubitul vedetei nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

colaj foto iulia albu si mike plangand la america express sezonul 6 Galerie
Mike, iubitul Iulie Albu, s-a emoționat și a început să plângă la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023 | Antena 1

În timp ce echipele imune se răsfață la hotel și închină un pahar în cinstea vicotoriei lor, cei mai puțini norocoși încă rătăcesc pe străzi pentru a-și găsi un acoperiș deasupra capului. Cu toate acestea, unele echipe au reușit să găseacă mai repede cazare și s-au bucurat de bunătatea localnicilor.

A fost o zi grea, iar miza imunității mici le-a întins nervii la maxim tuturor concurenților. Însă odată ajunși la adăpost, au putut să dea frâu liber emoțiilor, iar Mike a fost surpins într-o ipostază în care nu a mai fost văzut până acum.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Cum au răspuns Romică Țociu și Cornel Palade întrebați de ce nu au participat împreună la America Express. Ce au dezvăluit

Iulia Albu și Mike, lecție de viață de la gazda lor la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023. Cei doi au fost impresionați până la lacrimi de povestea femeii

După o zi ca aceasta, pentru concurenți a fost o adevărată binecuvântare să fie primiți cu brațele deschis de oameni calzi și generoși, care să le asculte păsurile și să le ofere înțelegere și găzdurire.

Iulia Albu și Mike au ajuns în casa unei doamne de profesie avocat, care scrie și pentru un ziar local. Gazda chiar le-a arătat un articol de-ale sale care a stârnit o reacție surprinzătoare în cei doi concurenți America Express, sezonul 6.

„Evoc acele timpuri în care, nu doar că mă preocupam doar de viață, problemele le rezolvam visând, crescând, sănătoasă și puternică. Când știi să pui valoare pe cine te iubește, la asta sw rezumă viața de zi cu zi, din punctul meu de vedere. Îl rog în fiecare zi pe Creator ca viața să fie mai simplă, mai puțin complicată, mai veselă”, a citit Iulia Albu o parte din text, cu un nod în gât și cu ochii în lacrimi.

„N-aveam cum să nu mă emoționez pentru că erau niște cuvinte foarte adevărată. Și era o poveste care se vedea că este scrisă din suflet despre ce oameni trebuie să lași în viața ta și ce oameni să nu lași în viața ta. Am rezonat cu povestea ei”, a mărturisit vedeta în timp ce a îmbrățișat-o pe femeie care i-a primit în casa lor.

Aceasta le-a mai dezvăluit că scrie astfel de texte triste pentru că soțul ei a decedat în urmă cu doi ani. Acela a fost momentul în care și Mike a izbucnit în lacrimi la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023.

„Eu plâng din alt motiv, dar îmi pare rău pentru dumneavoastră. Pentru că ați avut ghinionul de a vă pierde soțul”, a precizat și iubitul Iuliei Albu.

Citește și: Cum se simte Iulia Albu când vede America Express la TV. Ce a mărturisit despre momentele tensionate cu Mike

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a obținut imunitatea mică în a cincea etapă. Au curs lacrimi pe fețele concurenților... Motivul pentru care Alexia Eram nu a participat la America Express alături de iubitul ei, Mario Fresh. De ce a mers cu A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x