Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au izbucnit în lacrimi, după ce au citit scrisorile de la copii

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au izbucnit în lacrimi pe Drumul Soarelui, după ce au citit scrisorile de la fiica și fiul lor. Concurenții au fost emoționați peste măsură de gestul micuților.

colaj foto cu giulia anghelescu si vlad huidu la america express sezonul 6 Galerie
Cei doi concurenți au făcut o dezvăluire neașteptată | Antena 1

În ediția 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 15 noiembrie 2023, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au sărbătorit 11 ani de căsnicie. Cei doi formează un cuplu de 16 ani, însă s-au căsătorit în anul 2012 după 5 ani de relație.

Colegii de competiție i-au aplaudat furtunos la careu. Artista și soțul ei nu se așteptau nici măcar o secundă că o să ajungă să își aniverseze căsnicia în Ecuador. Mai mult, concurenții au dezvăluit că au primit două scrisori de la micuții lor, înainte să plece în cel mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, sezonul 6. George Tănase și Ionuț Rusu au trecut printr-un moment neașteptat înainte să ajungă la Irina Fodor

„Ne-au rugat să le citim de ziua noastră sau în cazul în care ne este foarte greu. Nu că nu ne-a fost foarte greu până în acest moment, dar nimic nu este mai greu decât dorul de casă și de copii”, a mărturisit Giulia Anghelescu.

Nici bine nu au început să citească scrisorile de la fiica și fiul lor că au izbucnit în lacrimi. Artista și-a stăpânit cu greu emoțiile în timp ce partenerul său a încercat să își ascundă dorul pentru micuți, însă camerele de filmat au surprins întregul moment.

Giuliei Anghelescu și lui Vlad Huidu le-a fost dificil să rostească tot ce au scris fiica și fiul lor, în ediția 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 15 noiembrie 2023

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au primit câteva sfaturi de la cei doi copii ai lor. Micuții le-au transmis să se distreze și să lase nervii deoparte pentru că trăiesc o experiență unică pe Drumul Soarelui.

Chiar și Irina Fodor le-a transmis că dragostea lor a fost evidentă pe parcursul cursei. Cei doi formează un cuplu puternic, iar relația lor este bazată pe multă iubire și respect.

Toți cei prezenți la care au amuțit când au aflat că artista și soțul ei sunt împreună de 16 ani. De asemenea, George Tănase și Ionuț Rusu nu s-au putut abține și au decis să facă o glumă care i-a amuzat: „A avut ceva răbdare”.

Citește și: America Express, sezonul 6. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au făcut un schimb dur de replici, în timpul misiunii de la fermă

După momentul emoționant al Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu, Iulia Albu a răbufnit. Designerul vestimentar și-a dat cu părerea, fără reținere, despre relațiile pe care le au ceilalți concurenți cu partenerii lor de echipă.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mică. Ce urmează la cursa pentru ulti... America Express, sezonul 6. Ce echipe au intrat la prima cursă pentru ultima șansă din Ecuador. Ada Galeș a răbufnit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x