Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au avut parte de o ceartă de proporții în timpul unei misiuni. Ce și-au reproșat

Iulia Albu și Mike au avut parte de o ceartă de proporții în timpul unei misiuni din prima zi petrecută în Ecuador, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6.

Colaj cu Iulia Albu și Mike certându-se în mașina unui localnic din Ecuador Galerie
Iulia Albu și Mike au avut parte de o ceartă de proporții în timpul unei misiuni din prima zi petrecută în Ecuador | Antena 1

Prima zi petrecută în Ecuador i-a trimis pe concurenți la o școală unde au avut de învățat imnul Kichua, dar și numerele de la 1 până la 10. Imediat după această misiune, între Iulia Albu și Mike s-a iscat o ceartă de proporții. Concurenta a încercat să țină discuțiile aprinse departe de camerele de filmat, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6.

Iulia Albu și Mike au avut parte de o ceartă de proporții în timpul unei misiuni, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6, de la Antena 1

De îndată ce au ajuns la școala menționată de Irina Fodor, concurenții au aflat ce misiune au de îndeplinit.

„Bine ați venit la Școala Kichua. Misiunea voastră este să învățați niște noțiuni de bază în limba Kichua. Pentru asta, directorul o să vă spună ce clasă trebuie să căutați. Intrați pe rând în fiecare clasă până o găsiți. Mult succes, Țuca”, scria pe mission board.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia Eram a avut o reacție nervoasă în mașina unui localnic din Ecuador. Ce a urmat

De îndată ce și-au găsit clasele, echipele au aflat ce au de făcut mai departe, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6, difuzată pe 12 noiembrie 2023.

„Veți învăța două lecții foarte importante: imnul Kichua și numerele în limba Kichua. Pentru Început imnul. Ascultați-i pe copii cântând și urmăriți versurile cu foaia pe care ați primit-o, sunt scrise fonetic. Când sunteți gata, cântați în fața clasei. Dacă treceți acest examen, atunci puteți continua cu următoarea lecție. Veți învăța numerele de la 1 la 10 cu ajutorul copiilor. Când sunteți gata va trebui să răspundeți corect la 5 întrebări puse de profesor. Când treceți și acest examen veți primi următoarele indicații. Vă pup, Țuca”, a anunțat Irina în plicul roșu.

Aris și Alexia Eram, Cătălin și Romică Țociu, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu Și Ada Galeș și Tony exersau de zor imnul în timp ce Iulia Albu și Mike abia au găsit un mijloc de transport către școala cu pricina. Rând pe rând, echipele au reușit să învețe imnul și numerele.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie inspirată de momentul terifiant trăit în America Express. Cum sună refrenul

Când au terminat misiunile de la școală, echipele au avut de găsit un cufăr, iar numerele învățate în limba kichua i-au ajutat să dezlege cifrul și să deschidă cutia, unde au găsit alte indicații. Misiunile primite n-au fost tocmai simple și, din nou, echipa formată din Iulia Albu și Mike s-au confruntat cu tot felul de piedici sau momente tensionate.

„Poate mă asculți și pe mine”, a zis concurentul nervos.

„Multe nu s-au făcut bine astăzi, dar asta este! E una din acele zile”, s-a apărat Iulia Albu.

„Am înțeles, dar trebuie să mă mai asculți și pe mine. Vezi că iar ești în vria aia!”, a încercat să explice Mike, supărat.

„Nu vreau să discut pe cameră, nu vreau să apar la televizor așa!”, a fost replica de final a Iuliei, care a părut că refuză respectivul dialog tensionat, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6.

„Avem doar o discuție pertinentă despre cum se întâmplă lucrurile”, a zis la testimonial concurent.

„Nu este nimic pertinent în ceea ce faci, dar este ok”, a zis ea, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6.

De îndată ce au reușit să găsească o mașină și au pornit iar la drum, discuțiile aprinse au continuat, însă și de data aceasta Iulia Albu a refuzat să îi dea replică.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Alexia Eram a avut o reacție nervoasă în mașina unui localnic din Ecuador. Ce a urmat... America express, sezonul 6. Irina Fodor a dezvăluit ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă și Joker. Ce reacții au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x