Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Romică Țociu a cedat psihic și a făcut o scenă. Ce s-a întâmplat cu Iulia Albu și Mike

Romică Țociu a cedat psihic și a făcut o scenă în ediția 17 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 noiembrie 2023. De altfel, Iulia Albu și Mike au ajuns într-un punct critic.

colaj foto cu catalin si romica tociu la america express sezonul 6 Galerie
Romică Țociu s-a certat cu fiul său, în ediția 17 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Romică Țociu a avut parte de un moment tensionat în ediția 17 din sezonul 6 America Express de pe 13 noiembrie 2023. Actorul a cedat psihic și a făcut o scenă, chiar în mijloc străzii, fără să mai țină cont de camerele de filmat.

Concurentul nu și-a mai putut stăpâni reacții la autostop. Dorința de a se califica la jocul pentru amuletă a scos la iveală strategiile în rândul echipelor. Romică Țociu și fiul său au făcut tot posibilul pentru a ajunge cât mai repede la Irina Fodor, însă s-au lovit de o situație imprevizibilă.

Cătălin Țociu au fost enervați peste măsură de refuzurile șoferilor. Aceștia au oprit mai multe mașini, însă au primit mai multe răspunsuri negative din partea localnicilor care s-au arătat reticenți la rugămintea lor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prinși într-un schimb de focuri. Echipa de securitate a intervenit

Replicile dure dintre cei doi nu au întârziat să apară. Aceștia și-au adresat cuvinte acide sub presiunea competiției.

Romică Țociu a răbufnit pe traseu în ediția 17 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat cu Iulia Albu și Mike în cursă

Norocul nu le-a mai surâs concurenților la autostop de data aceasta. Romică și Cătălin Țociu au pierdut foarte mult timp căutând un mijloc de transport, fapt care l-a făcut pe actor să „explodeze” de nervi.

Tânărul i-a cerut tatălui său să schimbe locul de oprire al mașinilor, lucru care a declanșat o „ceartă” între ei: „Hai în partea cealaltă!”.

„Hai că dau cu el de pământ”, a spus Romică Țociu despre pepene.

„Eram atât de nervos! Pur și simplu nu treceau mașini pe lângă noi!”, a mai explicat actorul.

„Maica mea, dacă am văzut așa ceva! Ce ai?!”, a fost replica lui Cătălin Țociu.

Citește și: Cum au arătat Giulia și Vlad Huidu în ziua în care s-au căsătorit. Concurenții America Express au făcut nunta în 2012

„Gata, aici murim!”, i-a mai zis actorul fiului său.

Tot în ediția 17 din sezonul 6 America Express de pe 13 noiembrie 2023, Iulia Albu și Mike au ajuns într-un punct critic. Nervii și-au spus cuvântul și în echipa lor. Iubitul designerului vestimentar și-a stăpânit cu greu reacțiile acide.

„Atunci pleci acasă, plecăm acasă!”, a fost replica neașteptată a concurentei.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat prima imunitate din Ecuador. Ce premieră a anunțat Irina Fodor... America Express, sezonul 6. Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă din Ecuador. Cine a primit penalizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x