Antena Căutare

Anunțul Irinei Fodor de la filmările Asia Express - Drumul Zeilor. Ce s-a întâmplat când echipele au ajuns în Indonezia

Irina Fodor a făcut un anunț despre competiția din Asia Express - Drumul Zeilor, chiar pe contul său de Instagram. Se pare că prezentatoarea TV, echipa de producție și perechile de vedete s-au confruntat cu o situație neașteptată în Indonezia.

Colaj cu Irina Fodor în două ipostaze diferite la Asia Express - Drumul Zeilor Galerie
Irina Fodor a făcut un anunț despre competiția din Asia Express - Drumul Zeilor | Instagram

Filmările pentru sezonul 7 Asia Express - Drumul Zeilor se află în toi! Cele nouă perechi care au spus „DA” provocării celui mai dur reality show din România se află într-o cursă contracronometru pe meleaguri străine.

Echipele au plecat mai hotărâte ca niciodată să se bucure din plin de noua experiență. De asemenea, gândul de a ajunge cât mai aproape de marele premiu al competiției nu a fost „lăsat acasă”.

Irina Fodor este cea care le este alături vedetelor în cea mai mare aventură din viața lor. Prezentatoarea TV are responsabilitatea de a-i îndruma pe concurenți și de a le oferi indicii despre misiunile pe care le au de îndeplinit.

Citește și: Primele imagini cu echipele în cursa din Asia Express - Drumul Zeilor. Cum au fost surprinși concurenții în aventura vieții lor

De asemenea, soția lui Răzvan Fodor nu ezită să își țină la curent fanii de pe rețelele sociale cu noutățile de pe traseu. Recent, aceasta a făcut un anunț neașteptat despre cursa de pe Drumul Zeilor.

Ce mesaj a transmis Irina Fodor în mediul online, după ce a ajuns alături de echipe în Indonezia. Filmările pentru Asia Express - Drumul Zeilor au început în urmă cu mai bine de o lună

Pentru că are o activitate intensă în mediul online, Irina Fodor s-a decis să le povestească prietenilor virtuali despre situația neașteptată pe care a întâmpinat-o în Indonezia. Se pare că aventura din Asia Express - Drumul Zeilor devine tot mai grea pentru concurenți.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că echipa de producție a fost nevoită să facă mici schimbări pe traseu din cauza traficului infernal din zonă.

Citește și: Irina Fodor, la un pas de accident în Asia Express „Nu ne putem continua drumul chiar acum”. Ce s-a întâmplat

„Ce văd eu din cameră azi. (20) După cum bănuiesc că ați ghicit deja, suntem în cea de-a treia țară de pe Drumul Zeilor: Indonezia. 🤩 Am început traseul dintr-o zonă înconjurată de vulcani. 😱 S-au schimbat puțin lucrurile în cursă, pentru că aici e un trafic infernal, dar ne adaptăm.😁 Vă mai scriu.😘😘😘”, a fost mesajul transmis de Irina Fodor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea ei a stârnit curiozitatea fanilor. Așadar, aceștia și-au dorit să afle data la care Asia Express - Drumul Zeilor va apărea pe micile ecrane ale publicului.

Cine sunt concurenții care au acceptat provocarea sezonului 7 Asia Express - Drumul Zeilor

Cei care au acceptat provocarea sezonului 7 Asia Express - Drumul Zeilor sunt Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x