Antena Căutare

Bie Adam, veste neașteptată pentru fani la scurt timp de la eliminarea din America Express. Ce anunț a făcut în mediul online

Bie Adam și-a luat prin surprindere fanii cu o veste neașteptată, la scurt timp de la eliminarea din America Express. Iată ce a publicat pe contul oficial de Instagram.

Colaj cu Bie Adam și mama ei la America Express în ipostaze diferite Galerie
Bie Adam și-a luat prin surprindere fanii cu o veste neașteptată, la scurt timp de la eliminarea din America Express | Antena 1

Bie Adam și Mikey se numără printre echipele care au părăsit competiția de pe Drumul Aurului. Cele două au acceptat provocarea America Express pentru a-și testa limitele fizice și psihice, iar parcursul lor a fost unul de-a dreptul spectaculos.

Concurentele au părăsit cea mai neașteptată aventură din viața lor la finalul etapei șapte. Acestea au trecut prin probe de „foc” și situații imprevizibile la cursa pentru ultima șansă, însă nu s-au dat bătute.

În ciuda eforturilor pe care le-au făcut, Bie Adam și Mikey au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, motiv pentru care au intrat la eliminare. Cele două au părăsit America Express, după ce vulturul s-a arătat ca fiind roșu.

Ce veste importantă au primit fanii Biei Adam, la scurt timp de la ieșirea ei din America Express

La scurt timp de la plecarea din competiția de pe Drumul Aurului, Bie Adam a venit cu o veste importantă pentru fanii săi din mediul online. Se pare că fosta concurentă a reality show-ului și-a lansat propriul joc.

Citește și: America Express, 8 martie 2023. Ce echipă a fost eliminată. Puya și Melinda părăsesc competiția de pe Drumul Aurului

„VÂNĂTOAREA by Bianca Adam. Acum disponibil pe Apple Store și pe Google Play! Cine face cel mai mare HIGHSCORE?”, a scris tânăra la descrierea unui videoclip de pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Biei Adam a generat o mulțime de like-uri și comentarii din partea prietenilor virtuali. Cei mai mulți au fost nemulțumiți de faptul că nu pot descărcat jocul pe gratis, așa cum se întâmplă în cazul altor aplicații.

Citește și: America Express, 8 martie 2023. Concurenții au ajuns actori de „fotonovele”. Cum au jucat scenele pasionale

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Echipa pe care producția și-a dorit să o aducă la America Express, dar nu a reușit: ”Asta e problema”... Ce rute sunt în discuție pentru următorul sezon America Express. Producătorii dezvăluie ce destinații au în vedere pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x