Antena Căutare

America Express, 8 martie 2023. Concurenții au ajuns actori de „fotonovele”. Cum au jucat scenele pasionale

În cursa pentru ultima șansă concurenții America Express au devenit actori de fotonovele. În ediția difuzată pe 8 martie 2023 de America Express echipele au traspus în imagini povești clasice de dragoste imposibilă, trădare și pasiune.

Colaj cu concurenții America Express Galerie
Concurenții din America Express au jucat în fotonovele în emisia difuzată pe 8 martie 2023 | Antena 1

Cele 3 echipe care au participat la cursa pentru ultima șansă difuzată în ediția 32 de America Express au devenit actori de fotonovele, adică seriale dramatice alcătuite din fotografii, populare înainte de telenovele.

Fiecare echipă a realizat fotografii cu 9 scene clasice, alături de echipe de localnici, care au fost și actori, dar și producători. Desigur, concurenții au jucat și ei în fotonovelă, iar un regizor sever le-a dat bătăi de cap.

Deși la început au crezut că va fi foarte simplu să realizeze 9 fotografii urmând indicații scrise, concurenții America Express au avut parte de o surpriză. Regizorul care a primit fiecare fotografie din serie nu a acceptat cu ușurință versiunile propuse de concurenții Amrica Express și a oferit indicații stricte.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, nevoit să coboare în rapel o stâncă foarte abruptă: „Nu se poate așa ceva”

Care a fost motivul pentru care Jean și Dinu s-au simțit „luați la mișto” de judecător, la America Express

Severitatea regizorului nu a fost primită cu brațele deschise de frații Gvril, care și-au manifestat starea de furie.

„Ăsta e nebun la cap? Îi trimiteam și numai NU ne spunea! Îi sparg fața! Ne ia la mișto?”, au strigat frații Gavril. Apoi Jean a făcut o remarcă la adresa lui Din, fapt care l-a deranjat pe tânăr: „Scoate-ți și tu basca aia, că arăți ca un tractorist!”

„Dacă eu nu vreau să o scot de ce pui mâna pe mine? Eu pun mâna pe tine?”, a răspuns Dinu, iritat de încercarea fratelui său de a-i lua șapca.

În cele din urmă, Jean și Dinu au reușit să fie pe placul regizorului drastic.

Cum a reacționat Melinda când Puya a fost nevoit să pupe „pasional” o altă tânără, la America Express

Puya a avut de jucat o scenă pasională cu o localnică, în timp ce soția sa fotografia. Pentru că soțul păstra distanța față de partenera de scenă, Melinda a decis să le încurajeze apropierea, dorindu-și să termine rapid misiunea.

„Nu așa! Luați-vă în brațe și vă acoperiți gurile cumva! Nu cu mâna!”, au fost indicațiile date de Melinda.

„Eu eram fotograf, voiam să termin, să plec”, a spus Melinda: „Măcar seamănă cu mine. De-aia am ales-o așa”, a adăugat soția lui Puya.

„Mă așteptam să-l ia în brațe, să facă ceva. Acum eu știu că eu am încurcat chestia asta că îi era rușine să facă de față cu mine”, a spus Melinda, contrazisă de Puya: „Eu chiar nu fac! Ce? Sunt eu așa pasional?”.

Doina și-a luat foarte în serios rolul de regizor de „fotonovele”. Ce s-a întâmplat atunci când Scărlătescu s-a „pitit” sub pătură cu o altă tânără, la America Express

Una dintre scenele pe care concurenții le-au reazlizat a fost cea de trădare, unde, potrivit scenariului, soția își găsește soțul în pat cu o altă femeie și îl lovește cu o mătură. Soțul adulterin a fost Cătălin Scărlătescu, iar Doina Teodoru i-a dat indicații regizorale iubitului ei.

Pentru că judecătorul nu a acceptat prima versiune de imagine, Doina Teodoru s-a gândit că trebuie să îi dea un aer mai incitant scenei. Pentru că actorii ar fi trebuit să se afle sub pătură, dar în acelați timp pantofii roșii cu toc erau și ei o piesă importantă din cadru, Doina Teodoru i-a dat un pantof în mână iubitului ei:

„Ține în brațe pantoful. Linge-i tocul, fă ceva!”, i-a spus Doina Teodoru lui Cătălin Scărlătscu.

Din fericire, iubitul Doinei Teodoru a fost salvat de colega de platou și nu a făcut asemenea gest:

„Noroc că a apărut nevasta și a jucat-o nevasta de nu a mai trebuit să fac eu nimic”, a spus Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 8 martie 2023. Concurenții au mers pe picioroange. La ce strategie a apelat Cătălin Scărlătescu... America Express, 8 martie 2023. Puya, la un pas de a fi jefuit în timpul cursei pentru ultima șansă: „Te-a lovit?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x