Antena Căutare

Din ce face bani Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Cu ce se ocupă concurenta de la America Express

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, este o figură cunoscută și apreciată în lumea actoriei. Iată în ce teatre o poți vedea și în ce filme a apărut.

colaj de imagini cu doina teodoru si catalin scarlatescu Galerie
Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, este o figură cunoscută și apreciată în lumea teatrului. Iată cu ce se ocupă concurenta de la America Express. | Antena 1

Doina Teodoru s-a născut în Galați și are 32 de ani. De când se știe, iubita lui Cătălin Scărlătescu și-a dorit să fie actriță și visul i s-a îndeplinit.

Deși a început liceul la profil real, matematică fizică, Doina a terminat la Liceul de Artă din Galați. În fiecare an, în cadrul unității de învățământ, se forma o grupă pentru cei care doreau să urmeze clasa de actorie. Doina a fost elevă în ultima clasă de acest fel, îndrumătorul său fiind Mircea Pânzaru.

Citește și: Cum arată vila în care locuiesc Puya și Melinda. Imagini cu locuința celor doi concurenți de la America Express

Cu ce se ocupă Doina Teodoru de la America Express

Doina Teodoru a absolvit Universitatea de Arte Teatrale și Cinematografie, în anul 2012, iar de atunci și-a început cariera de actriță.

Aceasta lucrează la Teatrul Mic și Teatrul de Comedie din București. Concurenta de la America Express are un succes incredibil la public datorită talentului său, pe care l-a demonstrat și la Antena 1, pe scena iUmor.

De-a lungul timpului, Doina a jucat și în filme sau seriale televizate. Printre cele mai cunoscute apariții ale sale se numără Happy Meal, Love Locker, Băieți de oraș, iar în anul 2019 a jucat în See You Soon.

Citește și: Cum arăta Bie Adam de la America Express înainte să fie celebră. Imagini de colecție cu tânăra la începutul carierei de influencer

În anul 2017 a devenit mai cunoscută publicului, după ce a câștigat iUmor, respectiv marele premiu de 20.000 de euro.

Nu se știe ce salariu are Doina Teodoru, însă chef Cătălin Scărlătescu a subliniat, în urmă cu câteva luni, că nu câștigă sub 1400 de dolari.

Acesta a participat la podcastul „La fileu”, moderat de Speak, unde a fost întrebat când a început să facă primii bani mai „serioși” din meseria care l-a consacrat.

Îndrăgitul chef a dezvăluit cu deschidere că încă de la începutul carierei sale, pe când avea doar 22 de ani, câștiga o sumă fabuloasă pentru vremea respectivă.

„Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari. (...) Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, spus Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Care este mai mare și cu cât

Ce diferență de vârstă există între Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Care este mai mare și cu cât... Concurenții de la America Express se confruntă cu cea mai grea probă a ”delicateselor” culinare nedorite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x