Antena Căutare

Ce diferență de vârstă există între Jean Gavril și fratele Dinu de la America Express. Care e mai mare și cu cât

Frații Jean și Dinu Gavril de la America Express formează una dintre cele mai carismatice echipe de pe Drumul Aurului. Nu o dată, cei doi s-au contrat din cauza opiniilor diferite. Iată ce diferență de vârstă este între cei doi.

colaj de imagini cu dinu si jean de la america express Galerie
Frații Jean și Dinu Gavril de la America Express formează una dintre cele mai carismatice echipe de pe Drumul Aurului. Nu o dată, cei doi s-au contrat din cauza opiniilor diferite. Iată ce diferență de vârstă este între cei doi. | Antena 1

Dinu și Jean Gavril, al căror nume real de familie este Gavrilă, formează una dintre cele mai amuzante echipe din America Express: Drumul Aurului. Cei doi au o relație foarte strânsă, în ciuda faptului că au caractere diferite, lucru care iese în evidență și în competiție.

Deși despre Jean se știu o mulțime de lucruri, se cunosc puține despre fratele său, Dinu, care preferă să stea departe de luminile reflectoarelor.

Cei doi s-au născut într-o familie de muzicieni, tatăl lor fiind violonist, care a cântat în corul armatei, iar mama profesoară de pian.

Citește și: Din ce face bani Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Cu ce se ocupă concurenta de la America Express

Dacă Jean și-a urmat părinții și este pasionat de muzică, fratele său mai mic a cochetat cu sportul. Tânărul a făcut baschet de performanță.

Născut pe 3 august 1999, Dinu Gavrilă a fost sărbătorit de clubul la care activa în 2017, pe vremea când împlinea 18 ani: ”Dinu este ''toboșarul'' echipei, ține echipa la un nivel de energie foarte ridicat! Recuperator, shooter dar și cu un joc foarte bun în căciulă, Dinu poate înclina balanța unui meci alături de coechipierii săi!”.

Dinu a studiat în București, unde a și rămas. La fel ca Jean, care și-a întemeiat o familie și a pus bazele unei cariere muzicale în Capitală.

Ce diferență există între frații Jean Gavril și Dinu de la America Express

Dinu Gavrilă are 23 de ani, pe când Jean, al cărui nume de scenă este Gavril, e cu 6 ani mai mare. Artistul s-a născut pe 21 noiembrie 1993, iar fratele său pe 3 august 1999.

Astfel, între cei doi există o diferență de 6 ani, Jean fiind fratele mai mare.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Care este mai mare și cu cât

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Citește și: Ce bolid conduce Bie Adam de la America Express. La 25 de ani, tânăra se mândrește cu un autoturism de lux

America Express, lider de audiență. Concurenții luptă pentru ultima imunitate a sezonului și dau testul fricii de necuno... America Express, 6 martie 2023. Cum a fost noaptea cu cătușe pentru concurenți. Ce mesaj i-a trimis Doina Teodoru Irinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x