Antena Căutare

Coincidența sau destin? Ce au în comun Andreea Bălan și Andreea Antonescu, pe lângă prenumele care dă numele trupei lor

Pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu le leagă mai multe coincidențe. Cele două poartă același prenume, Andreea, au câte două fiice și niciuna nu a avut noroc în dragoste. Însă nu sunt singurele asemănări.

Pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu le leagă mai multe coincidențe. Cele două poartă același prenume, Andreea, au câte două fiice și niciuna nu a avut noroc în dragoste. Însă nu sunt singurele asemănări.

Antena 1

Andreea Bălan și colega sa de trupă, Andreea Antonescu, au mai multe lucruri în comun. Ambele se numesc Andreea și și-au început cariera la vârste fragede, 10 ani, respectiv 6 ani.

De asemenea, coincidențele se regăsesc și în viața personală: artistele au câte două fetițe și nu au fost norocoase în dragoste.

Citește și: Cât costă un bilet la show-urile de stand-up comedy ale lui Cătălin Bordea. Câți bani scot din buzunar cei care vor să participe

Ce au în comun Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Însă asemănările nu se opresc aici. Pe frumoasele de la Andre nu le cheamă doar Andreea, ci și Georgiana. Atât Andreea Bălan, cât și Andreea Antonescu au primit și acest prenume la naștere, conform Wikipedia.

Pe cele două le despart doi ani și cântărețele nu se cunoșteau până când părinții lor le-au propus să formeze o trupă. Nu exista nicio relație între familiile celor două până în 1998.

La sfârșitul anului 1998, Andreea Bălan o cunoaște pe Andreea Antonescu la emisiunea pentru copii Ba da, Ba nu. Așa ia naștere proiectul Andrè, care s-a dovedit a fi un succes național.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Care este mai mare și cu cât

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Citește și: Din ce face bani Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Cu ce se ocupă concurenta de la America Express

Ce mesaj au transmis Jean Gavril și Dinu, fratele său, după ce au fost eliminați de la America Express. Fanii au reacțio... Frații Gavril au părăsit competiția de pe Drumul aurului înainte de finală. America Express, lider în topul audiențelor...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x