Antena Căutare

Cum a așteptat-o fiica Irinei Fodor pe vedetă la întoarcerea de la America Express. Imaginea care a înduioșat internetul

Irina Fodor a revenit în țară după filmările America Express - Drumul aurului, iar fiica ei și a lui Răzvan Fodor i-a pregătit o primire pe măsură. Prezentatoarea TV s-a emoționat până la lacrimi când a văzut mesajul micuței.

Cum a așteptat-o fiica Irinei Fodor pe vedetă la întoarcerea de la America Express. Imaginea care a înduioșat internetul Galerie
Filmările pentru America Express - Drumul aurului au ajuns la final! Irina Fodor s-a întors în țară după două luni departe de familie. | Antena 1 & Instagram

Filmările pentru cel mai tare show de aventură au ajuns la final! Cele 9 perechi și întreaga echipă de producție, în frunte cu frumoasa prezentatoare s-au întors de pe Drumul Aurului și s-au bucurat de întâmpinări care mai de care mai frumoase.

Irina Fodor s-a bucurat de o primire înduioșătoare din partea fiice sale care abia o aștepta să se întoarcă. Deși familia o susține necondiționat în toate proiectele în care se implică, Răzvan Fodor a dezvăluit în mai multe rânduri că le este greu fără Irina acasă.

Fiica Irinei Fodor și a lui Razvan Fodor, surprinză emoționantă pentru mama ei când s-a întors de la America Express

După aproximativ două luni petrecute pe Drumul Aurului în cea mai tare aventură, Irina Fodor s-a întors acasă, la familia ei. Filmările pentru „America Express” s-au încheiat, iar prezentatoarea a așteptat cu mare nerăbdare să își revadă soțul și fetița.

Și micuței i-a fost extrem de dor de mama ei, așa că i-a pregătit o primire emoționantă. Cât timp mama ei a fost plecată peste Ocean, Diana a trecut prin etape importante, a terminat ciclul primar și a adunat o mulțime de povești pe care să i le spună mamei sale

Astfel, când a ajuns acasă, frumoasa prezentatoare a avut parte de o surpriză emoționantă din partea fiicei sale. Micuța a scris pe câteva foi, pe care le-a lipit pe peretele de deasupra, „Bine ai venit, mami”.

Citește și: Mesajul emoționant al Irinei Fodor, de la distanță, pentru soțul ei de ziua lui. Cum a reacționat Răzvan Fodor

Extrem de mișcată de gestul fiicei sale, Irina a distribuit o imagine în care fiica ei apare dormind cu mesajul de bun venit alături.

„Așa a trecut prima noapte acasă după două luni. Sunt topită de drag! Răzvan Fodor, hai acasă să fim în formulă completă”, a scris aceasta în descrierea postării, adresându-i-se și soțului ei care în prezent, se află la filmările pentru Splash! Vedete la apă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irina Fodor, peripeții pe bandă rulantă la filmările America Express. Ce i s-a întâmplat la hotel

Deși membri echipei de producție, în funte cu îndrăgita prezentatoare a show-ului se bucură de condiții un pic mai bune decât concurenții, nici ei nu sunt scutiți de probleme. Cu toate că au cazarea asigurată, lucrurile nu merg mereu conform planului nici chiar pentru ei.

Frumoasa prezentatoare a îndrăgitului show de aventură a avut parte de o mulțime de peripeții e pe Drumul aurului. Irina Fodor le-a povestit fanilor din mediul online cea mai recentă încurcătură cu care s-au confruntat.

Citește și: Diana, fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor, a împlinit 11 ani. În ce ipostază adorabilă a fost surprinsă alături de mama ei

Potrivit declarațiilor ei, obiectele vestimentare au fost scoase din saci si spălate împreună, la un loc, indiferent de culoare sau de natura materialului. Totul s-a întâmplat chiar în hotelului în care au fost cazați.

„Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune: Găsiți-vă șosetele.Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă”, a scris prezentatoarea de la America Express pe InstaStory.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x