Antena Căutare

De ce Giulia și Vlad Huidu își spun ”păpu”. Ce au declarat cei doi concurenți de la America Express despre poreclă

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează una dintre cele mai apreciate echipe din sezonul 6 America Express. Iată de ce își spun cei doi ”păpu”.

colaj de imagini cu vlad huidu si giulia anghelescu Galerie
Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează una dintre cele mai apreciate echipe din sezonul 6 America Express. Iată de ce își spun cei doi ”păpu”. | Antena 1

Pe Giulia și Vlad Huidu îi leagă o poveste de dragoste ce durează de mai bine de 18 ani. În acest timp, cei doi și-au întemeiat familia mult dorită, au doi copii și, în ciuda timpului, iubirea lor e tot mai puternică.

Citește și: Cine e și cum arată iubita lui Ionuț Rusu de la America Express. Comediantul se iubește cu o femeie superbă, care e model

Cum a început povestea de iubire dintre Giulia și Vlad Huidu de la America Express

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au cunoscut pe holurile unui studio de televiziune. La vremea respectivă, artista scotea hit-uri pe bandă rulantă, în timp ce Vlad era cameraman.

Cei doi au avut chimie din prima și, după primele interacțiuni, Giulia l-a invitat la ziua ei de naștere. Vlad a plăcut-o din prima, dar nu se gândea că vor începe o poveste de dragoste.

Nici cântăreața nu se gândea că vor ajunge atât de departe, să-și întemeieze o familie, mai ales că l-a ținut în friendzone ceva timp pe Vlad Huidu.

"Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească.

A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat. (...) A fost și dificil, și dureros, însă eu nu am avut niciun dubiu în ceea ce privește sentimentele noastre.

Citește și: Prima reacție a Laurei Giurcanu după ce a fost pozată în timp ce se săruta cu Aris Eram în mașină. Ce a declarat

La un moment dat, am încetat să mai încerc să le demonstrez ceva celor din jur și mi-am canalizat toată energia pe relația noastră.

Atâta timp cât noi suntem fericiți împreună, nu mai contează nimic, iar dacă ne uităm puțin în urmă, ne dăm seama că și momentele acelea ne-au învățat ceva și ne-au făcut mai puternici", a spus Giulia Anghelescu potrivit Viva.

Acum, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt părinții a doi copii superbi, care le umple viața de fericire.

Pe lângă iubirea dintre ei, care pe zi ce trece e mai mare, cei doi sunt și buni prieteni, o echipă care funcționează foarte bine. În timp, cei doi s-au alintat în mai multe feluri, însă unul dintre alinturile preferate este ”păpu”.

Și în America Express cei doi și-au spus așa în multe rânduri. Iată ce declară cei doi despre felul în care își spun:

”Păpu ne zicem unul altuia, daaaar niciunul nu stie de la ce vine sau când am început să ne spunem așa”, au zis Giulia și Vlad pentru a1.ro.

Citește și: Cum arată soția lui George Tănase. Cum a început povestea de dagoste dintre Lorena Tănase și comediant

Cine sunt concurenții de la America Express: Drumul Soarelui 2023. Nouă perechi/echipe pleacă în aventura vieții lor

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cine a câștigat a doua imunitate din Columbia. Ce a anunțat Irina Fodor

Cine e și cum arată iubita lui Ionuț Rusu de la America Express. Comediantul se iubește cu o femeie superbă, care e mode... America Express, sezonul 6. Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă. Ce strategii au ieșit la iveală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x