Antena Căutare

Prima reacție a Laurei Giurcanu după ce a fost pozată în timp ce se săruta cu Aris Eram în mașină. Ce a declarat

Laura Giurcanu și Aris Eram, ambii concurenți la America Express Drumul Soarelui, au fost surprinși în timp ce se sărutau în mașină. Tânăra a oferit prima reacție după apariția imaginilor.

colaj de imagini cu laura giurcanu si aris eram cand se saruta Galerie
Laura Giurcanu și Aris Eram, ambii concurenți la America Express Drumul Soarelui, au fost surprinși în timp ce se sărutau în mașină. Tânăra a oferit prima reacție după apariția imaginilor. | Antena 1 si captura Cancan

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși de paparazzi în timp ce aveau un date și, ulterior, când s-au sărutat în mașină. Potrivit Cancan, cei doi tineri de la America Express au petrecut câteva ore bune împreună, după care fiecare s-a retras la casa lui.

Citește și: America Express, lider de piață. Ionuț Rusu și George Tănase au obținut a doua imunitate. Ce urmează la cursa pentru ultima șansă

Prima reacție a Laurei Giurcanu după ce a fost pozată în timp ce se săruta cu Aris Eram în mașină. Ce a declarat

Întâlnirea amoroasă a concurenților de la America Express a început după ce Laura Giurcanu l-a luat de acasă pe Aris.

Acesta s-a urcat în mașina influencerului și s-au îndreptat spre un restaurant cu specific indian. Din imagini cei doi par timizi, semn că nu ar vrea să fie surprinși în tandrețuri în public.

Timp de două ore, Laura și Aris au mâncat, s-au tachinat, au râs și au glumit. Întorși la mașină, cei doi s-au sărutat pasional.

Contactată de jurnaliștii de la Spynews, Laura Giurcanu a oferit o primă reacție, însă nu a vrut să ofere mai multe informații despre presupusa legătură amoroasă cu Aris Eram.

”Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a spus Laura Giurcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Între Aris Eram și colega Sânzianei Negru există o diferență de șapte ani. Fratele Alexiei Eram are 20 de ani, pe când Laura Giurcanu are 27. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între cei doi.

Citește și: America Express, sezonul 6. Romică Țociu și Cătălin, fiul său, au fost impresionați de povestea doamnei care le-a oferit cazare

Cine sunt concurenții de la America Express: Drumul Soarelui 2023. Nouă perechi/echipe pleacă în aventura vieții lor

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cine a câștigat a doua imunitate din Columbia. Ce a anunțat Irina Fodor

Cum arată soția lui George Tănase. Cum a început povestea de dragoste dintre Lorena Tănase și comediant... America Express, lider de piață. Ionuț Rusu și George Tănase au obținut a doua imunitate. Ce urmează la cursa pentru ult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x