Antena Căutare

Din ce fac bani Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Fiecare are câte două firme și mai dețin una împreună

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt unele dintre cele mai cunoscute nume din România. Cele două concurente de la America Express sunt foarte apreciate și mulți își amintesc cu drag de perioada în care, adolescente fiind, făceau senzație cu trupa Andre. De atunci, cele două și-au deschis mai multe firme cu care fac bani frumoși. Iată despre ce este vorba.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt unele dintre cele mai cunoscute nume din România. Cele două concurente de la America Express sunt foarte apreciate și mulți își amintesc cu drag de perioada în care, adolescente fiind, făceau senzație. De atunci, cele două și-au deschis mai multe firme cu care fac bani frumoși. Iată despre ce este vorba.

Antena 1

Conform Fanatik, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au mai multe companii pe care le dețin și le administrează.

Din ce fac bani Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Cele două au fiecare câte două firme, iar împreună o dețin pe a treia. Andre Music Show este business-ul comun al celor două, înființat în 2019, când trupa Andre s-au reunit.

Pe lângă această afacere, Andreea Bălan deține alte două SRL-uri. Este vorba despre Andreea Bălan SRL și Ella Maya Music. Potrivit sursei citate, în 2021, cele două business-uri a înregistrat cifre mai bune cu minimum 30% față de anul trecut, semn că Andreea Bălan a fost productivă în acest an.

Citește și: Operația estetică pe care și-a făcut-o Melinda, soția lui Puya. Ce parte a corpului a îmbunătățit

Se pare că cifra de afaceri a primei firme a artistei a fost de aproape 950.000 de lei, în vreme ce a doua a reușit să depășească 200.000 de lei. În privința profiturilor, prima firmă a obținut aproximativ 300.000 de lei, iar cea de-a doua, peste 115.000 de lei. Din 2007 până în 2021, anul 2021 a fost cel mai productiv pentru Andreea Bălan în ceea ce privește profitul primul său SRL.

Și Andreea Antonescu deține două SRL-uri. Ea a înființat firmele Deea.R Music și Deea.R Promotion, ambele cu profituri negative în 2021. Prima a avut pierderi de peste 32.000 lei, cu toate că a avut o cifră de afaceri de 86.000 de lei. A doua firmă a întregistrat o pierdere de aproximativ 1.000 lei.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Citește și: Din ce face bani Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Cu ce se ocupă concurenta de la America Express

Semifinala America Express, 14 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă. Trei echipe s-au luptat pentru marele avan... Cât costă un bilet la show-urile de stand-up comedy ale lui Cătălin Bordea. Câți bani scot din buzunar cei care vor să p...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x