Antena Căutare

Finala America Express, 21 martie 2023. Ce echipă a ajuns pe ultimul loc. Cine a primit primul cufăr care poate ascunde eliminarea

La final de cursă, Irina Fodor i-a așteptat pe concurenți cu cele trei cufere „periculoase”. Echipa care a ajuns pe ultimul loc a fost nevoită să aleagă unul dintre acestea care pot ascunde ori o figurină de aur, ori una roșie.

Echipa formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a primit primul cufăr care poate aduce eliminarea din Finala America Express

Antena 1

După o cursă istovitoare care le-a pus la încercare forța de convingere, răbdarea, dar și capacitatea de a se adapta în tot felul de situații, concurenții au ajuns la Irina Fodor. Pentru că se află pe ultima sută de metri de pe Drumul Aurului, prezentatoarea le-a anunțat pe cele trei echipe finaliste că regulile se schimbă, iar acestea au simțit totul pe pielea lor,

În ediția 39 din 21 martie 2023, toți au turat motoarele la maxim pentru a ajunge primii la destinație. Miza a fost și mai mare ca de obicei, pentru că echipa clasată pe ultimul loc a primit o „cutie înspăimântătoare” ce o poate trimite acasă, cu doar un pas înainte de Marea Finală.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 21 martie 2023. Concurenții au dansat alături de columbieni. Ce echipă a obținut cel mai mare punctaj

„E panică”. Ce echipă a primit primul cufăr care poate ascunde eliminarea. Ultima pereche ajunsă la Irina Fodor a fost nevoită să aleagă o cutie

Concurenții au ajuns la Irina Fodor după o zi gre, însă, de data aceasta, nu au fost la fel de fericiți să o vadă. Aceasta îi aștepta cu trei cufere, unul dintre ele fiind cel care va aduce eliminarea unei echipe.

„E panică cu cutiile pentru că în oricare dintre ele poate să fie cea roșie care te trimite acasă”, a mărturisit Corea, puțin emoționat.

„Am văzut-o pe Irina cu trei cutii și ni s-a confirmat bănuială că suntem ultimele”, a spus și Andreea Antonescu.

„În momentul în care te așteaptă cu trei cufere în față, ce să crezi?”, a adăugat și Scărlătescu. „Ne dai cufărașul sau ne dai cu fărașul?”, a mai glumit chef-ul.

„Am trei cutii pe masă. Înțeleg ce simțiți. E un moment care nu îmi place nici mie, dar vouă. Totuși, orice s-ar întâmpla, sunt trei cutii din care doar una e periculoasă, nu toate trei. O departajare trebuie făcută”, le-a declarat gazda show-ului.

Astfel, echipa care a ajuns pe ultimul loc și care a avut de ales primul cufăr a fost cea formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cu toate acestea, mai urmează două probe, iar lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Finala America Express, 21 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „agățate” de un șofer la autostop. Cum au reacționat

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 21 martie 2023. La ce strategii au apelat echipa Andre și Doina Teodoru la proba de adunat nămol... Cu ce se ocupă soția lui Nelu Cortea de la America Express. Meseria ei i-ar fi fost de mare ajutor la multe probe...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x