Antena Căutare

Finala America Express, 21 martie 2023. La ce strategii au apelat echipa Andre și Doina Teodoru la proba de adunat nămol cu trupul

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au captat privirile tuturor turiștilor la proba de adunat nămol pe trupuri. Concurneții și-au făcut propriile strategii pentru a câștiga proba inedită, din ediția 39.

Colaj cu Andre și Doina și Scărlătescu, cu nămol Galerie
Concurenții America Express au cărat nămol cu propriile trupuri, în ediția de pe 21 martie 2023 | Antena 1

În ediția 39, difuzată pe 21 martie 2023, cele trei echipe au aflat mai multe despre proprietățile benefice ale nămolului, chiar pe proprioa piele. Concurenții au fost nevoiți să îmbrace costumele de baie si să strângă o anumită cantitate de nămol folosindu-și propriul trup, iar ceea ce a urmat a stârnit hohote de râs, dar și strategii cu totul inedite.

„Eu nu mă așteptam la genul ăsta de misiune. Cum să te gândești să umpli nămolul după tine să umpli o găletă?!”, a spus Cortea.

„Când m-am dezbrăcat primul meu gând a fost: Cum aduc eu nămol? Eu am slăbit vreo 7 kilograme în competiție”, a mărturisit și Bordea.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 21 martie 2023. Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu în competiție. Cu ce l-a supărat Doina

La ce strategii au apelat fetele de la Andre și Doina Teodoru pentru a strânge nămol la America Express, ediția 39 din 21 martie 2023

„M-am gândit că avem un superavantaj pentru că îl am aici pe Cătălin lângă mine, avem o suprafață mai mare pe care să o umplem cu noroi și m-am gândit că o să terminăm repejor misiunea”, a dezvăluit Doina când a aflat că trebuie să adune nămol cu propriile trupuri.

„Pentru mine a fost foarte ușor. Eu am crescut la Techirghiol. Ne dădeam toată ziua cu nămol”, a mărturisit și chef-ul.

Pe de altă parte, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au folosit de propriile atuuri fizice pentru a aduna cât mai mult nămol. Fetele de la Andre au captat privirile tuturor turiștilor cu strategia lor inedită, dar și a adversarilor care nu au putut să treacă cu vederea ce se întâmpla lângă ei.

„Nu ne-am dezbrăcat la piele pentru că ne-am dat seama că dacă avem mai multe haine pe noi, putem să luăm mai mult nămol”, a fost strategia la care au apelat fetele de la Andre.

„Hai că Antoneasca poate să ia mult pe piept”, a spus Cortea când le-a văzut pe cele două.

„Este una dintre cele mai rușinoase experiențe ale nostre din viața nostră. Nu am fost noi, a fost o altă latură disperată a noastră, pentru a câștiga”, au ținut să precizeze acestea.

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Echipa Andre a organizat un concert. Scărlătescu a vrut să gătească un preparat detestat

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 21 martie 2023. Irina Fodor, anunț important despre echipele finaliste: „Acea pereche va fi elim... Finala America Express, 21 martie 2023. Ce echipă a ajuns pe ultimul loc. Cine a primit primul cufăr care poate ascunde ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x