Antena Căutare

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Ce dezvăluiri au făcut Alexia și Aris Eram despre viața personală. Clipe de sinceritate

Aris și Alexia Eram au făcut dezvăluiri neașteptate în Finala America Express de pe 25 decembrie 2023. Tânărul a povestit despre plecarea lui în Barcelona la o vârstă foarte fragedă, dar și despre nota pe care a obținut-o la bacalaureat. Iată ce a zis concurenta despre viața ei.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Dezv[luirile făcute Alexia și Aris Eram despre viața personală. | Antena 1

Trei echipe au ajuns cel mai aproape de marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Aris și Alexia Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt perechile care au ajuns departe în competiția de pe Drumul Soarelui.

În ediția 42 din Finala America Express de pe 25 decembrie 2023, concurenții au trecut prin diferite stări în doar câteva minute. De la agonie la extaz. Totul pentru a pune mâna pe marele avantaj al serii.

Cei care au reușit să câștige miza episodului au fost Alexia și Aris Eram. Frații vor pleca în următoarea cursă la o diferență de timp față de celelalte două echipe, dar nu înainte de a trece un „test” important.

Citește și: Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Irina Fodor separă echipele! Concurenții au avut de luat o hotărâre importantă

Surpriza cea mare a urmat atunci când echipele au fost rugate să se așeze pe un scaun și să scrie pe tăbliță răspunsurile corecte la întrebările despre partenerii lor. Misiunea i-a amuzat și emoționat peste măsură pe concurenți.

Alexia și Aris Eram au făcut dezvăluiri emoționante despre viața personală în ediția 42 din Finala sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 25 decembrie 2023

Laura Giurcanu, Sânziana Negru, Aris Eram, Alexia Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au avut parte de lipe de sinceritate în ediția 42 din Finala America Express - Drumul Soarelui de pe 25 decembrie 2023.

Printre cei care au făcut confesiuni emoționante despre viața personală se numără cei doi frați. Se pare că aceștia se cunosc foarte bine, iar relația dintre ei este foarte specială în ciuda conflictelor dese.

Alexia Eram a scos la iveală detalii despre cel mai important moment din viața fratelui său: absolvirea. Tânărul a fost plecat în Barcelona pentru a face facultatea, fiind și momentul în care s-a mutat singur.

Și Aris Eram a fost supus unui test greu când a fost întrebat despre câți copii își dorește sora lui să aibă. Se pare că acesta a ghicit rapid. Alexia Eram ar vrea să aibă doi copii. Ceilalți colegi de competiție au fost emoționați de confesiunile tinerilor.

Citește și: Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Concurenții s-au transformat în pompieri și au intrat în „flăcări”. Ce a urmat

Tot în ediția de pe 25 decembrie 2023, concurentul a dezvăluit că a obținut nota 14 (8) la bacalaureat. Aris Eram a luat examenul maturității cu o nouă destul de bună pentru țara în care a absolvit.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul a rămas același și în sezonul 6, dar Drumul Soarelui i-a purtat pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Misiunile au fost pe măsura așteptărilor, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Pe 27 decembrie, de la ora 20:30, finaliștii dau tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot cuceri Drumul Soarelui și titlul de câștigători ai Marii Finale America Express sezonul 6.

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Cine a câștigat avantajul uriaș pus în joc de Irina Fodor. Ce anunț a făcut... Finala America Express, 25 decembrie 2023. Ce au descoperit concurenții în casele localnicilor. Alexia Eram, cu lacrimi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x