Antena Căutare

Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Irina Fodor separă echipele! Concurenții au avut de luat o hotărâre importantă

Etapa Semifinală de la America Express aduce noi provocări pe Drumul Soarelui echipelor care se luptă pentru marele premiu din Argentina. Vor să cucerească fiecare parte a republicii, care s-a arătat ca un curcubeu de senzații cuceritoare. În ediția 38 din 18 decembrie, echipele au fost nevoite să se separe, după anunțul făcut de Irina Fodor în miezul nopții.

echipele america express sezonul 6 la careu Galerie
Irina Forod a anunțat că cele 4 echipe rămase în competiție se separă în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 38 din 18 decembrie 2023 | Antena 1

Argentina, o țară vibrantă și plină de diversitate, a devenit decorul perfect pentru această etapă crucială a competiției. Cea mai mare surpriză a serii a venit, însă, odată cu anunțul Irinei Fodor. Aceasta a propus o schemă nouă pentru concurenți, dar bine-cunoscută formatului: separarea echipelor. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

„Dragilor, dintre toate țările Americii Latine, Argentina cucerește prin felul său semeț de a fi, ca o zeiță a libertății, a diversității, a independenței, independență câștigată acum câteva secole cu determinare, cu o forță uriașă ce a purtat-o mereu înainte. Mâine este Ziua Independenței Argentinei. Ne îndreptăm în viteză de cursă spre Santa Fe, acolo se află biletul către etapa finală”, anunță Irina Fodor. „Dacă tot suntem în ultima etapă, zic că ar fi păcat să nu experimentăm o schemă devenită deja clasică pe drumurile noastre Express. Bănuiți ceva?”, întreabă Irina Fodor

„Nu mă așteptam deloc la ce a spus Irina”, exclamă cu uimire Aris Eram.

Concurenții s-au separat în etapa Semifinală, la Ameroca Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 18 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Irina Fodor ia o decizie ce zdruncină din temelii concurenții avizi după biletul de aur spre Marea Finală. Surprizele par a se ține lanț pe Drumul Aurului, sub protecția de necontestat a Zeului Soare, în căutarea contactelor „dios” care pot „binecuvânta” echipele: „Este vorba de separare!”, anunță Irina Fodor, la careul de noapte.

Șocul veștii a fost exprimat de toți concurenții: „Singuri? Singuri? Complet singuri?”, întreabă ei cu vocile stinse de greutatea zilei precedente și a nopții ce își cere timpul de răgaz.

Prezentatoarea TV își continuă anunțul cu amănunte ce nu pot lipsi înainte de următoarea zi care îi așteaptă pe un traseu plin de provocări: „Unul din fiecare echipă va călători singur, iar ceilalți vor sta împreună și vor juca jocuri. Câștigul sau pierderea acestor jocuri va face partenerul să aibă avantaje sau dezavantaje în cursă sau la misiuni. Puteți să alegeți cine pleacă și cine rămâne cu mine!”, spune Irina Fodor.

Alături de Irina Fodor va rămâne câte un concurent din fiecare echipă, adică patru persoane. Alegerea a fost făcută când noaptea s-a așternut tăcută peste Argentina. Toți cei patru concurenți vor dormi împreună, iar cei care vor rămâne singuri pentru a merge în cursă vor avea în această seară cazare, își continuă anunțul Irina Fodor. Fiecare însă separat. Nu vor face niciun fel de contact, nu-și vor putea împărtăși gândurile înainte de cursa care li se pregătește peste doar câteva ore, când ziua îi va îmbrățișa cu lumina și energia sa.

Deciziile echipelor arată astfel:

  • Vlad Huidu rămâne la joc cu Irina Fodor, Giulia Anghelescu pleacă în cursă.
  • Sânziana Negru rămâne la joc cu Irina Fodor, Laura Giurcanu pleacă în cursă.
  • Alexia Eram rămâne la joc cu Irina Fodor, Aris Eram pleacă în cursă.
  • Romică Țociu rămâne la joc cu Irina Fodor, Cătălin Țociu pleacă în cursă.

„Să știți că nu sunt nici măcar 24 de ore de singurătate, dacă vreți să-i zicem așa!”, anunță Irina Fodor în încheierea serii.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu au câștigat amuleta în etapa semifinală America Express

Cum se înțelege Iulia Albu cu soacra. Ce relație are cu mama lui Mike Alexandru... Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Concurenții trec printr-un carusel de emoții. Ce s-a întâmplat cu Alexia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x