Antena Căutare

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Concurenții s-au transformat în pompieri și au intrat în „flăcări”. Ce a urmat

Concurenții s-au transformat în pompieri și au dat un test un presiune în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023. Ce au găsit în interior i-a făcut să se întrebe dacă e o misiunea sau viața reală.

colaj foto concurentii america express sezonul 6 imbracati in pompieri Galerie
Cele 4 echipe rămase pe Drumul Soarelui au trecut printr-un test de foc asemeni pompierilor profesioniști din Argentina în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023 | Antena 1

Cele patru echipe rămase pe Drumul Soarelui au primit o nouă misiune prin care pot demonstra cât de bine reacționează la stimuli puternici. Concurenții au avut ocazia de a-și demonstra curajul după ce au îmbrăcat costumele de pompieri și au început o probă în care nu au mai putut face diferența între realitate și ficțiune.

„Acesta este locul în care viitori pompieri sunt antrenați. Ați întălnit adevărați pompieri, ați învățat despre viața și curajul lor, despre dificultățile pe care le întâmpină. Din 10 candidați, numai 2 trec acest test. Urmați-vă ghidul și fiți gata să vă luptați cu voi înșivă”, este mesajul afișat pe mission board.

De asemenea, Irina Fodor i-a mai atenționat că timpul în care se îmbracă și fac testul este important și le poate aduce noi beneficii.

Hai să vezi episodil integral pe AntenaPLAY!

Concurenții s-au transformat în pompieri și au dat un test un presiune în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023

Astfel, îmbrăcați în costume de pompier, dar nepregătiți pentru ce urma, concurenții au intrat rând pe rând în mijlocul unei situații „de viață și de moarte”. Primele care au ajuns la probă au fost Laura și Sânziana. Fetele au fost luate pe sus încă de când au pășit în locul unde pompierii dau testul.

Citește și: Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Cine a câstigat jocul de amuletă. Ce bonus important a primit echipa victorioasă

Într-un întuneric complet, doar cu o lumină roșie și o alarmă care suna asurzitor, echipele au fost nevoite să facă un traseu cu obstacole greu de imaginat. În haosul general, concurenții au fost nevoiți să îș păstreze calmul ghidându-se doar după un furtun în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023.

„Erai ca în iad”, a spus Laura.

„Părea că trăiesc un cutremur. Nu mai eram la misiune, pentru că nu vedeam pe nimeni, ne ziceau doar: repede! repede!. Asta-i misiune aici? Sau e viață reală! Nu înțelegeam ce se întâmplă”, a adăugat și Sânziana.

Următorii la rând au fost Romică și Cătălin Țociu, însă pentru actor, proba a scos la iveală și anumite probe de sănătate. Acesta a reușit cu greu să ducă traseul la final și a avut nevoie de ajutorul fiului său.

„Nu mai pot, mor! Din cauza fumului, nu puteam să mai respir!”, a strigat Romică Țociu. Pentru el, panica a continuat și după ce a reușit să iasă afară și i-a fost greu să își recapere suflul.

Citește și: Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Alexia și Aris Eram, momente de panică în cursă. Ce l-a enervat pe Romică Țociu

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă. Ce și-au spus Alexia, Laura și ... Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Sânziana Negru a refulat în fața pupitrului: „Nu mai pot!”. Ce s-a întâmp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x