Antena Căutare

Fotoreportaj America Express, episodul 3. Vezi, în exclusivitate, imagini din culisele celui mai așteptat reality-show

Cel de-al șaselea sezon America Express începe în curând. Până atunci, te familiarizăm cu universul show-ului prin intermediul câtorva imagini în premieră din culise.

colaj fotoreportaj realizat de Andrei Pungovschi cu echipa de producție din cadrul reality-show-ului America Express sezonul 6 Galerie
Și cei din echipa de filmare trec prin aceleași situații „la limită” precum concurenții în timpul celui de-al șaselea sezon America Express | Antena1

Fotograful Andrei Pungovschi a realizat un fotoreportaj cu momente importante din cadrul competiției, dar și din spatele camerelor de filmat. Acesta a însoțit echipa de filmare America Express și în sezonul 6, surprinzând momente importante în spatele camerelor de filmat.

Încă de la început, el a imortalizat emoțiile care îi încearcă pe toți atunci când se află în cursă.
În al treilea episod al fotoreportajului apar imagini cu oamenii din spatele camerelor de filmat de la America Express.

Vezi și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Imagini din culisele celui mai așteptat reality-show. Cine sunt protagoniștii episodului 3

Dacă în episodul doi, personajul principal al fotoreportajului a fost prezentatoarea reality-show-ului, Irina Fodor, în cel de-al treilea episod, personajele principale sunt cei care aduc mai aproape de telespectatori competiția.

Ei sunt reporterii, cameramanii și alți membri din echipa de producție a show-ului. Experiența lor este la fel de grăitoare ca aceea pe care fiecare concurent o transmite în timpul transmisiunilor TV.

Pe Drumul Soarelui au pornit nouă echipe curajoase. Concurenții sunt plini de speranță și au multe planuri. Însă, odată cu aceștia și cei din echipa de filmare trec prin aceleași situații „la limită”.
Cu toții sunt nevoiți să înfrunte provocările de pe Drumul Sorelui, fie că este vorba de vremea nefavorabilă, zone rău famate sau lipsa de cooperare a localnicilor.

Citește și: Fotoreportaj America Express, episodul 1. Vezi, în exclusivitate, primele imagini din culisele celui mai așteptat reality show

De cele mai multe ori, echipa de filmare aleargă fără oprire, iar pauzele sunt scurte, la final de zi atunci când servesc masa și reușesc să se relaxeze.

Imaginile din culise demonstrează că efortul pe care îl depun oamenii din echipa de producție este unul foarte mare. Aceștia sunt puși în diferite împrejurări și trebuie să facă față în mod special efortului fizic.

De asemenea, ei se bucură de satisfacții asemănătoare concurenților atunci când lucrurile se așază în favoarea lor, iar totul merge cât se poate de bine.

Citește și: Fotoreportaj America Express, episodul 2. Imagini exclusive cu echipa de filmare pe Drumul Soarelui. Cum a fost pozată Irina Fodor

Drumul Soarelui îi va purta pe concurenți și pe cei din echipa de producție prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Telespectatorii vor putea să le fie alături pe parcursul show-ului și, bineînțeles, să-i susțină.

Traseul pe care sunt nevoiți să-l parcurgă nu este unul ușor, precum nici interacțiunea cu oamenii locului. Deși reality-show-ul se concetrează pe cei din fața camerelor de luat vederi și cei care stau în spatele acestora trec prin situații neașteptate și duc o adevărată luptă de supraviețuire pentru a înregistra prin ce trec cele nouă echipe.

Citește și: Alexia Eram, primele declarații după ce s-a întors din America Express. Ce le-a spus fanilor: „Avem problemele noastre”

Imaginile care nu se văd, de obicei, la TV au un impact la fel de mare precum cele transmise în timpul emisiunii. Eroii din echipa de producție fac lucrurile sa pară mai ușoare decât sunt.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x