Antena Căutare

Fotoreportaj America Express, episodul 5. Imagini exclusive cu oamenii din spatele camerelor, alături de localnici

Fotograful Andrei Pungovschi a fost alături de echipa America Express, reușind să surprindă momente inedite din ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Colaj cu fotografiile lui  Andrei Pungovschi din America Express Galerie
În episodul 5 al fotoreportajului Amwrica Express, Andrei Pungovschi i-a surprins pe reporteri și pe cameramani interacționând cu localnicii | Andrei Pungovschi

Fotograful Andrei Pungovschi a realizat un fotoreportaj din sezonul 6 al celui mai dur reality show din România. În episodul 5 al fotoreportajului, Andrei Pungovschi i-a surprins pe reporteri și pe cameramani interacționând cu localnicii.

În imaginile din episodul 5 al fotoreportajului America Express se observă efortul pe care îl depun oamenii din spatele camerlor de filmat. În una dintre fotografii, trei membri ai echipei apar „răpuși” de oboseală, întinși, la propriu, pe stradă.

Citește și: Fotoreportaj America Express, episodul 4. Vezi, în exclusivitate, primele imagini din culise. Cum a fost pozată Mona Segall

Fotoreportaj America Express, episodul 5. Imagini exclusive din cel mai dur reality-show din România

În altă imagine, membrii echipei au fost surprinși alături de un localnic, într-o piață, pregătind o probă pentru concurenți.

Citește și: Fotoreportaj America Express, episodul 3. Vezi, în exclusivitate, imagini din culisele celui mai așteptat reality-show

În America Express cameramanii aleargă cot la cot cu concurneții și depun un efort admirabil pentur a surprinde cele mai bune imagini, iar fotoreportajul lui Andrei Pungovschi evidențiază contribuția oamenilor din spatele camerelor de filmat.

Citește și: Fotoreportaj America Express, episodul 2. Imagini exclusive cu echipa de filmare pe Drumul Soarelui. Cum a fost pozată Irina Fodor

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care surprinde situațiile imposibile din spatele camerelor de filmat de la America Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai celebri fotografi români, care s-a remarcat prin prisma pasiunii și perseverenței de care a dat dovadă, reușind să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui Andrei Pungovschi pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Rămâi pe a1.ro, fotograful Andrei Pungovschi te va încânta cu o nouă serie de imagini din fotoreportajul America Express.

Citește și: Chefi la cuțite și America Express, sezoane noi în această toamnă la Antena 1

Cine sunt concurenții din America Express - Drumul Soarelui

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, 9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei ,, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 8 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 8 Miercuri, 04.10.2023, 23:59
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 8. George Tănase și Ionuț Rusu au făcut „haz de necaz”

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 8. George Tănase și Ionuț Rusu au făcut „haz de necaz”

În episodul 8 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui comedianții George Tănase și Ionuț Rusu au vorbit despre dificultățile din cel mai dur reality-show din România, dar nu au uitat nici să facă „haz de necaz”.

Joi, 05.10.2023, 00:07
Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 7. Ada și Antoneta Galeș au făcut mărturisiri emoționante

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 7. Ada și Antoneta Galeș au făcut mărturisiri emoționante

În episodul 7 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui actrița Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, au vorbit despre greutățile întâmpinate în cel mai dur reality-show din România, dar și despre aspirațiile lor.

Marti, 03.10.2023, 00:07
Fotoreportaj America Express, episodul 8. Ipostaza neașteptată în care a fost surprins Marius Damian în timpul filmărilor

Fotoreportaj America Express, episodul 8. Ipostaza neașteptată în care a fost surprins Marius Damian în timpul filmărilor

În episodul 8 al fotoreportajului America Express, fotograful Andrei Pungovschi i-a surprins în ipostaze inedite pe oamenii care fac posibilă existența celui mai dur reality-show din România. Marius Damian apare în acest episod.

Luni, 02.10.2023, 13:54
Când începe noul sezon America Express. Marea premieră, pe 21 octombrie. Surpriza pregătită pentru fani

Când începe noul sezon America Express. Marea premieră, pe 21 octombrie. Surpriza pregătită pentru fani

Așteptarea a luat sfârșit! America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1 sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile.

Vineri, 29.09.2023, 09:30
x