Antena Căutare

Frații Gavril au părăsit competiția de pe Drumul aurului înainte de finală. America Express, lider în topul audiențelor

Dinu și Jean Gavril au spus ”Adio, America Express!” la sfârșitul etapei a noua a competiției de pe Drumul aurului, impresionându-i pe ceilalți concurenți cu energia pozitivă pe care și-au păstrat-o până la finalul participării lor în spectaculosul reality show.

Jean Gavril și fratele său, Dinu, au fost eliminați de la emmisiunea America Express

Antena 1

După un parcurs de-a lungul căruia au reușit să surprindă mereu, trecând furtunos de la dezamăgiri la performanțe remarcabile, frații Gavril și-au încheiat aventura la America Express în semifinală.

Emisiunea America Express a fost lider de audiență cu ediția 36, difuzată în 15 martie 2023, la Antena 1

Cea din urmă cursă pentru ultima șansă din acest sezon al reality show-ului a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28-23:52, emisiunea a fost urmărită în minutul de aur 22:07 de aproape 1,7 milioane de telespectatori. Pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, America Express a obținut o audiență medie de 9.5 puncte de rating și o cotă de piață de 29.7%. La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.9 puncte de rating și 20.9% cotă de piață. La nivel național, reality show-ul a înregistrat 7.2 puncte de rating și 19% cotă de piață. Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 8.3 puncte de rating și 25.5% cotă de piață.

Citește și: Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cum arată femeia din tribul Wayuu care l-a „fermecat” pe Cătălin Scărlătescu

Finalul etapei a noua a competiției a fost trăit cu intensitate de echipe, momentul bilanțului comorilor făcut la careu ținându-i pe concurenți ca pe ghimpi. Fiecare totem de aur găsit sau câștigat la jocuri sau misiuni a contat la calculele făcute de Irina Fodor, în urma cărora Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat imunitatea. Ele au acumulat cele mai multe puncte grație totemurilor colecționate, obținând astfel mult râvnitele locuri în finală. Celelalte 3 echipe, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, frații Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au întrecut într-o cursă unică pentru ultima șansă, în deșertul La Guajira, printre triburile Wayuu, misiunile aducându-le concurenților o incursiune inedită în cultura acestei comunități indigene.

Cursa a stat de la bun început sub amenințarea vulturului roșu, Irina informând în prealabil echipele la careu că semifinala se va încheia cu o eliminare. Astfel, frații Gavril, care s-au situat pe ultimul loc, au fost perechea care a părăsit competiția. ”Aș vrea, în primul rând, să urez mult succes echipelor finaliste. Noi sperăm să rămânem frații voștri în continuare, dincolo de această experiență, pe care cred că n-o veți uita nici voi toată viața. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care au luat parte la acest proiect, oamenilor care ne privesc și care au trăit împreună cu noi această experiență de neuitat”, a spus Jean Gavril.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt echipele care au rămas pe Drumul aurului, continuând lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România. Aventura America Express continuă, așadar, la Antena 1, duminica aceasta de la ora 20:00, cu etapa finală. De la plajele pline de gringo până la forfota carnavalului, drumul spre El Dorado îi va purta pe concurenți prin cele mai surprinzătoare experiențe!

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 15 martie 2023

Coincidența sau destin? Ce au în comun Andreea Bălan și Andreea Antonescu, pe lângă prenumele care dă numele trupei lor... Ce mesaj a transmis Nelu Cortea, după ce Jean și Dinu Gavril au fost eliminați de la America Express - Drumul Aurului...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x