Antena Căutare

Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cine a câștigat imunitatea. Ce echipă a adunat cele mai multe totemuri

O echipă a câștigat imunitatea și un bilet către următoarea etapă a competiției în semifinala America Express d pe 15 martie 2023. Iată cine a strâns cele mai multe Dorados, totemurile de aur pe care Irina Fodor le-a introdus în competiție la începutul acestei etape.

colaj foto cu irina fodor, nelu cortea si catalin bordea si andreea antonescu alaturi de andreea balan, alaturi de fratii gavril Galerie
O echipă a câștigat imunitatea în ediția 36 a emisiunii America Express, de la Antena 1 | Antena 1

Cursa contracronometru spre Marea Finală America Express 2023 a început pentru echipele rămase în competiție. Încă de la începutul etapei 9, concurenții au primit o veste complet neașteptată din partea Irinei Fodor.

Imunitatea s-a câștigat altfel de data aceasta. Echipele au primit sarcina de a aduna de pe traseu mai multe Dorados.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Ce echipă a ajuns prima la Irina Fodor și ce recompensă a câștigat: „Imunitate nu avem”

La finalul cursei, prezentatoarea TV a numărat totemurile de aur ale perechilor de vedete, iar o pereche a primit biletul către următoarea etapă a competiției de pe Drumul Aurului.

„Acesta este ultimul careu în formula de 4 echipe! Nu mai este nevoie de voturi, dar este nevoie să numărăm niște Dorados. De asta depinde totul!”, a mărturisit Irina Fodor.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat imunitatea în semifinala America Express de pe 15 martie 2023

Concurenții au așteptat cu nerăbdare să afle deznodământul stage-ului 9 din America Express, de pe 15 martie 2023. Emoțiile au fost nelipsite din peisaj atunci când Irina Fodor a desemnat echipa imună.

Așadar, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au obținut cele mai multe Dorados pe traseul de pe Drumul Aurului, motiv pentru care au devenit imuni. Acestea s-au bucurat extrem de mult, știind că se vor lupta în continuare pentru marele premiu și titlul de câștigător.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au strâns 53 de puncte, în timp ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au adunat 47 de puncte. De asemenea, frații Gavril au avut 47 de puncte. Cele mai multe puncte (63) au fost obținute de Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Citește și: America Express, 6 martie 2023. Ce echipă a obținut ultima imunitate din acest sezon: „Ne-am dorit atât de tare!”

Imunitatea le-a adus celor două imposibilitatea de a participa la cursa pentru ultima șansă. Astfel, cele trei perechi de vedete care se vor întrece pe traseu în ediția 36 din America Express sunt: Jean și Dinu Gavril, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Câte kilograme au Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Vedetele au foarte mare grijă la siluetele lor... Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cum a reacționat Cătălin Bordea când a văzut un băiețel. Ce l-a supărat pe N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x