Antena Căutare

Jurnal de America Express, episodul 9. Ce provocări au întâmpinat Diana Bulimar și Larisa Iordache

În episodul 9 de Jurnal de America Express Diana Bulimar și Larisa Iordache au făcut mărturisiri despre experiența lor în cel mai dur reality show din România.

Colaj cu Diana Bulimar și Larisa Iordache Galerie
Diana Bulimar și Larisa Iordache au vorbit în Jurnal de America Express, episodul 9 despre provocările din America Express | Antena 1

Campioanele la gimnastică Diana Bulimar și Larisa Iordache au acceptat provocarea de a participa la Amercia Express. Cele două au vorbit în episodul 9 de Jurnal de America Express despre această experiență.

„Ne spunem Iordache și Bulimar când ne enervăm, Larisa și Diana când suntem mai ok și când ne iubim ne spunem Gogo. O să auziți numai Iordache și Bulimar în toată emisiunea, așa că pregătiți-vă”, a spus Diana Bulimar.

Fetele au precizat că cel mai dificil lucru li s-a părut căutatul de cazare.

„Ne-a șocat un pic și autostopul și când să ne căutăm cazare și mai ales lipsa mâncării și cum să vorbi cu oamenii, pentru că nu știm niciuna spoaniolă”, au spus fostele gimnaste.

Ce mărturisiri au făcut Diana Bulimar și Larisa Iordache în Jurnal de America Express

Diana Bulimar a ținut să precizeze că în gimnastică ele au trăit „într-un glob de cristal”.

„Știam că este o zonă mai periculoasă, dar nu chiar atât de periculoasă. Există răpiri, există fel și fel de oameni care se împușcă între ei. Nu ne-a venit să credem, dar mai apoi am și intrat în casele oamenilor și ne-au povestit lucrurile astea. Cred că oamenii de acasă trebuie să înțeleagă că noi am trăit foarte mult timp într-un glob de cristal unde nu aveai alte conversații în afară de colega de cameră și cu antrenorii și ne-am dorit să cunoaștem și altfel de oameni”, a spus Diana Bulimar.

Diana Bulimar a relatat un moment periculos pe care l-a trăit alături de Larisa Iordache în America Express.

„Am găsit o mașină în care să spunem că era destul de mult fum, iar eu nu am miros și nu înțelegeam de ce nu luăm mașina și mă trăgea în spate (n.r. Larisa Iordache) și zicea n-ai văzut ce ochi au oamenii ăia”, a povestit Diana Bulimar.

Larisa Iordache a precizat că disciplina din gimnastică le-a ajutat și în experiența America Express.

„Ne ajută foarte mult viața pe care am trăit-o. Sportul te ajută să fii un om puternic indiferent de situație. Să mă rog de toată lumea mi se pare infernal”, a spus Larisa Iordache.

„Cred că adrenalina de aici nu are nicio legătură cu cea din gimnastică pentru că acolo eram antrenate să facem un minut jumate de exact aceleași lucruri. În schimb, aici este o necunoscută totală”, a mai spus Diana Bulimar.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 4. Puya și Melinda, dezvăluiri despre participarea lor în cel mai dur reality show din România

Traseul i-a dus pe concurenți în Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri. Filmările pentru cel de-al cincilea sezon, America Express – Drumul Aurului, au început în luna mai, iar acum, telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 pot vedea ce s-a întâmplat în culise, la Jurnal de America Express, la TV și pe AntenaPLAY.

Când se difuzează Jurnal de călătorie | America Express

Săptămânal, luni și marți, după Chefi la cuţite, dar și pe AntenaPLAY, fanii show-ului vor intra în culisele celei mai aşteptate emisiuni, vor cunoaşte mai bine perechile de vedete care au plecat pe Drumul Aurului, vor vedea ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi şi cum se produce pas cu pas un show de o asemenea amploare.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 1. Primele imagini cu provocările prin care au trecut concurenții: „Nu credeam că o să leșin”

Anul acesta, cel mai dur reality show din România a ajuns în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express s-a transformat în America Express, iar pe Drumul Aurului au pornit 9 perechi de vedete.

Vedetele noului sezon au pornit pe urmele conquistadorilor și au descoperit culorile și condimentele din Mexic, au explorat templele din Guatemala și au descifrat misterele din Columbia. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele care au pornit la lupta pentru râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x