Antena Căutare

Jurnal de America Express, episodul 4. Puya și Melinda, dezvăluiri despre participarea lor în cel mai dur reality show din România

În episodul 4 de Jurnal de America Express Puya și Melinda au vorbit despre participarea lor în cel mai dur reality show din România.  

Puya și Melinda colaj Galerie
Puya și Melinda au vorbit în episodul 4 de Jurnal de America Express despre participarea lor în cel mai dur reality show din România | Antena 1

Atât Melinda cât și soțul ei au mărturisit că provocarea America Express este mult mai dificilă decât pare la televizor: „La televizor par ușoare probele. Și mai și râdeam când cineva nu reușea. Nu mai râd”, a spus Melinda în cadrul celui de-al patrulea episod de America Express.

Artistul Puya a declarat că este obișnuit să se descurce cu bani puțini, având în vedere că în copilărie merge la mare cu „5 lei în buzunar”.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 3. Irina Fodor, dezvăluiri despre provocările celui mai dur reality show din România

Puya și Melinda, dezvăluiri despre participarea lor în America Express

„Noi așa în felul nostru suntem o familie unită și ne înțelegem bine…când dormim. Ne-a fascinat America Latină. Din cauza meseriei sunt sătul de mers. Eu sunt pregătit. De când eram mic mă duceam la mare cu 5 lei în buzunar, cu trenul. Și nici nu aveam cazare. Nu te duci acolo să mănânci, eu vreau să mai slăbesc. Nu exclud nici varianta cort. Am mai dormit în cort de două ori. Nu prea știu în ce m-am băgat. Orice om care pierde e dezamăgit”.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 2. Imagini spectaculoase cu locurile pe care le-au văzut concurenții

„Eu sunt foarte nervoasă când mi-e foame. Cel mai greu mi se pare trezitul. Eu chiar cred că n-o să ne certăm. Mă bucur că am venit”, a spus la rândul ei Melinda.

Traseul i-a dus pe concurenți în Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri. Filmările pentru cel de-al cincilea sezon, America Express – Drumul Aurului, au început în luna mai, iar acum, telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 pot vedea ce s-a întâmplat în culise, la Jurnal de America Express, la TV și pe AntenaPLAY.

Citește și: Imagini emoționante cu Andreea Bălan, la întoarcerea din America Express. Cum a reacționat când și-a văzut fiicele

Când se difuzează Jurnal de călătorie | America Express

Săptămânal, luni și marți, după Chefi la cuţite, dar și pe AntenaPLAY, fanii show-ului vor intra în culisele celei mai aşteptate emisiuni, vor cunoaşte mai bine perechile de vedete care au plecat pe Drumul Aurului, vor vedea ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi şi cum se produce pas cu pas un show de o asemenea amploare.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 1. Primele imagini cu provocările prin care au trecut concurenții: „Nu credeam că o să leșin”

Anul acesta, cel mai dur reality show din România a ajuns în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express s-a transformat în America Express, iar pe Drumul Aurului au pornit 9 perechi de vedete.

Vedetele noului sezon au pornit pe urmele conquistadorilor și au descoperit culorile și condimentele din Mexic, au explorat templele din Guatemala și au descifrat misterele din Columbia. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele care au pornit la lupta pentru râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Jurnal de America Express, episodul 3. Irina Fodor, dezvăluiri despre provocările celui mai dur reality show din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x