Antena Căutare

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 12. Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au impus o regulă acasă

În episodul 12 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit despre regula pe care și-au impus-o înainte de a pleca în cel mai dur reality show din România. Cei doi soți au vorbit despre punctele lor forte în competiție.

Colaj cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan Galerie
Cu puțin timp înainte de debutul sezonului 6 America Express, care va avea loc pe 21 octombrie 2023, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut mărturisiri despre gândurile cu care au plecat pe Drumul Soarelui, dar și cu ce dificultăți s-au confruntat | Antena 1

Cu puțin timp înainte de debutul sezonului 6 America Express, care va avea loc pe 21 octombrie 2023, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut mărturisiri despre gândurile cu care au plecat pe Drumul Soarelui, dar și cu ce dificultăți s-au confruntat. Edward a mărturisit că în America Express a descoperit că reacționează foarte urât la foame: „Am descoperit că sunt fomist. Dacă mi-e foame o iau razna”, a spus artistul.

În timp ce Cleopatra este o fire descurcăreață, Edward se consideră a fi foarte competitiv și au plecat în America Express cu gândul de a da tot ce e mai bun și de a se ajuta reciproc la fiecare pas.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 11. De cât timp se cunosc Laura Giurcanu şi Sânziana Negru

Cum au fost surprinși Edward Sanda și Cleopatra Stratan în episodul 12 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui

„Încercăm să facem tot ce putem la potențialul nostru maxim. Eu mă consider o fire competitivă. Îmi plac provocările. Să vedem ce probe vor fi. Eu mă aprind mai repede, dar îmi și trece repede America Express ne învață multe lecții”, a spus Edward Sanda în Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 12.

Cântăreața a povestit că se supără uneori pe soțul ei când se aprinde foarte repede și abandonează ce are de făcut.

„Mă supără că uneori el se dă bătut. Punctul meu forte este descurcarea. Ne bazăm și pe faptul că ne motivăm unul pe altul foarte mult. Cumva mă enervează că se aprinde repede și are tendința să trânească tot și să lase acolo”, a spus Cleopatra Stratan în Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 12.

În episodul 12 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, Edward Sanda au povestit care este regula de aur pe care au stabilit-o înainte de a porni la drum.

„Ne-am pus acasă niște reguli, niște principii foarte importante. Puține, dar bune. Când eu o să o iau pe arătură, sau el o să o ia pe arătură, că o să fie și situații, ne dăm un pupic. Pupicul rezolvă tot. Este cheița magică”, a spus Cleopatra Stratan.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 10. Iulia Albu și Mike, surprinși într-o discuție aprinsă

Cine sunt concurenții din America Express - Drumul Soarelui

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, 9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei ,, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1

America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1 sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile.

Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

Cine sunt Iuliana Pepene și Sonia Simionov de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6. Vârstă, studii și alte detal... Iulia Albu și Mike, mărturisiri din America Express - Drumul Soarelui: ,,Noi vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați!’’...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x