Antena Căutare

Laura Giurcanu și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce imagine a publicat la 27 de ani și ce urări a primit

Laura Girucanu a împlinit 27 de ani. Concurenta America Express a primit urări frumoase din partea celor dragi.

Laura Giurcanu în America Express Galerie
Laura Giurcanu a împlinit 27 de ani | Antena 1

Laura Giurcanu a publicat pe rețelele sociale imagini cu ea și tortul său aniversar. Partenera Sânzianei Negru din America Express a avut un tort alb pe care stătea scris: „Să mâncăm acest tort și să petrecem”.

Laura Giurcanu s-a bucurat de atenția celor dragi, care au răsfățat-o cu cele mai frumoase flori și urări.

Laura Giurcanu a împlinit 27 de ani și printre cei care i-au făcut urări în mediul online au fost Sânziana Negru, dar și Aris Eram.

Citește și: Laura Giurcanu, povestea din spatele rujului roșu purtat în cursa alături de Aris Eram. Cum a explicat gestul controversat

Ce urări a primit Laura Giurcanu în ziua în care a împlinit 27 de ani

În timp ce Sânziana Negru i-a spus prietenei sale: „La mulți ani, Tzuli! Știi tu restul”, Aris i-a scris „La mulți ani” în limba franceză.

La Podcastito Express Laura Giurcanu i-a spus tânărului că-i place foarte mult să-l audă vorbind în franceză.

Fanii și prietenii i-au urat „La mulți ani frumoși și fericiți” Laurei Giurcanu. În urmă cu 12 ani, Laura Giurcanu devenea cea mai tânără câștigătoare Next Top Model. Faptul că a câștigat competiția când a împlinit 15 ani, a reprezentat atunci cel mai fumos cadou de ziua sa.

Citește și: Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Ce meserie are mama Laurei Giurcanu. Discuții aprinse între Giulia și Vlad Huidu

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când s-au cunoscut, de fapt, Laura Giurcanu și Aris Eram. Ce le place unul la celălalt: „Avem multe în comun”

Laura Giurcanu și Aris au vorbit față în față la Podcastito Express și au răspuns curiozităților fanilor. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut, cum s-au împrietenit la America Express și ce le place unul la celălalt.

Întrebat ce știa despre Laura și Sânziana când a început competiția, Aris a răspuns:

„Știam că erați foarte bune prietene cu Alexia și ce m-a surprins e că nu mă așteptam să fim așa competitive și bune în America Express”, a povestit Aris.

Laura Giurcanu a precizat că nu aveau foarte mult timp de discuții în competiție, dar au reușit să se împrietenească foarte repede.

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar 2 șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”, au spus cei doi.

Totuși, Laura Giurcanu a precizat că se mai întâlnise cu Aris în trecut, înainte de competiția America Express.

Citește și: Sânziana Negru, gest neașteptat după participarea la America Express. Ce semnificație aparte are tatuajul pe care și l-a făcut

„Când ne-am cunoscut noi doi? Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. Aveai 15 ani”, a spus Laura Giurcanu.

„Schimbăm subiectul. De când ești prietenă cu Sânziana?”, a spus Aris.

„De 7 ani sunt prietenă cu Sânziana. Știi câți ani aveai tu acum 7 ani?”, a glumit Laura.

„20. Nu. Scuze. 18”, a glumit Aris.

Întrebați ce le place unul la altul, Laura Giurcanu, în vârstă de 27 de ani a precizat că îl apreciază foarte mult pe Aris, în vârstă de 20 de ani, pentru că este descurcăreț, bun și amuzant.

Citește și: Podcastito Express sezon 2, episodul 9. Mario Fresh îl tachinează pe Aris Eram în legătură cu Laura Giurcanu. Ce spune ”cumnatul”

Ce le place lui Ars Eram și Laurei Giurcanu unul la celălalt

„Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui”, a spus Laura Giurcanu.

„Și tu ești foarte amuzantă. Și calmă”, a spus Aris.

„Continuă”, a spus Laura.

„Gata. Trecem la următoarea întrebare”, a spus Aris.

„Sunt calmă și amuzantă doar?”, a glumit Laura.

„Ești foarte bună ca om. Uite, am repetat ce ai zis tu. Vezi, avem foarte multe chestii în comun”, a spus Aris zâmbind.

Alexia Eram, în lenjerie intimă lângă bradul de Crăciun. Cum s-a lăsat pozată concurenta de la America Express - Drumul ... Finala America Express, 24 decembrie 2023. Concurenții au trecut prin clipe grele, chiar în finală. Ce anunț a făcut Iri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x