Antena Căutare

Motivul pentru care Alexia Eram nu a participat la America Express alături de iubitul ei, Mario Fresh. De ce a mers cu Aris Eram

Alexia și Aris Eram formează o echipă puternică la America Express - Drumul Soarelui. Cei doi au reușit să impresioneze telespectatorii cu ambiția, energia pozitivă și educația de care au dat dovadă. Iată care este motivul pentru care tânăra nu a mers în cea mai senzațională aventură din viața ei alături de Mario Fresh, ci cu fratele său.

Colaj cu Alexia Eram, Mario Fresh și Aris Eram în ipostaze diferite Galerie
Alexia și Aris Eram formează o echipă puternică la America Express - Drumul Soarelui | Instagram & Antena 1

Alexia și Aris Eram se numără printre echipele care au acceptat provocarea America Express - Drumul Soarelui. Cei doi au plecat mai hotărâți ca niciodată să ajungă cât mai departe în competiția celui mai dur reality show din România.

Concurenții au dovedit că locul lor este în concurs încă din primele etape. Aceștia s-au calificat de multe ori la jocul pentru amuletă, alături de alte perechi puternice. De curând, frații Eram au câștigat o nouă imunitate.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ce s-a întâmplat în camera lui Aris Eram și a Laurei Giurcanu, după ce s-a stins lumina

Tânăra și fratele ei au făcut față probelor dificile. Deși au existat tensiuni și certuri între ei, cei doi au trecut rapid peste micile obstacole și s-au concentrat asupra cursei. Pentru că mulți s-au întrebat de ce Alexia Eram nu a mers în America Express alături de Mario Fresh, concurenta s-a decis să ofere o explicație cu privire la acest aspect.

Care este motivul pentru care Alexia Eram a plecat în aventura America Express alături de fratele său. De ce nu a mers cu Mario Fresh

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh. Cei doi sunt de mult timp împreună, însă preferă să își țină relația departe de ochii curioșilor.

Participarea tinerei la America Express a luat pe toată lumea prin surprindere. Toți se așteptau ca aceasta să meargă în aventura vieții sale alături de iubit, însă alegerea ei a fost de-a dreptul uluitoare.

Se pare că Alexia Eram s-a decis să fie însoțită de fratele ei dintr-un motiv întemeiat. Concurenta de pe Drumul Soarelui a dezvăluit că alături de Aris Eram poate gestiona mult mai bine situațiile tensionate, fapt care ar fi fost mai dificil dacă era cu partenerul său în cursă.

„Nu, cred că a fost cea mai bună decizie. Cred că între frați este o conexiune unică, cred că orice…te înțelege sută la sută, poți vorbi cu el orice, certurile nu sunt chiar certuri, sunt așa certuri frățești. Te cerți și în două minute…oricum e fratele tău. Așa poți să fii tu. Dacă mergi cu un prieten poate ești mai abținut și nu poți să spui orice. Dacă mergi cu partenerul, dintr-o relație de cuplu e și mai greu. Cu un frate mi se pare cea mai bună (nr. Variantă)”, a mărturisit Alexia Eram la Xtra Night Show.

Alexia Eram a fost încurajată de Mario Fresh să participe la America Express - Drumul Soarelui

Mario Fresh își susține și încurajează iubita în tot ceea ce își propune să facă. Așadar, acesta a fost foarte încântat când a aflat că Alexia Eram a primit oferta de a participa la America Express - Drumul Soarelui.

Citește și: Care sunt numele complete ale fraților Alexia și Aris Eram. Ce prenume pline de semnificație mai au concurenții America Express

Mai mult, artistul a mărturisit că partenera lui are ambiția necesară pentru a câștiga un astfel de concurs. Chiar dacă nu a plecat alături de femeia pe care o iubește în cea mai neașteptată cursă din viața ei, Mario Fresh a avut grijă ca aceasta să aibă moralul ridicat și să fie încurajată.

America Express, sezonul 6. Mike a început să plângă în fața camerelor, la cazare. Cum a reacționat Iulia Albu... America Express, lider de audiență. Ada și Tony au câștigat imunitatea mică a etapei. Cursa pentru ultima șansă urmează ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x