Antena Căutare

Prima imagine cu Jean Gavril și fratele său de pe Drumul Aurului. Cum au fost fotografiați la America Express: „A furat mileul?”

Jean Gavril și fratele său au plecat în aventura de pe Drumul Aurului. Hai să vezi cum au fost fotografiați cei doi în cursa de pe Drumul Aurului.

Colaj Jean Gavril și fratele său la America Express Galerie
Jean Gavril și fratele său au plecat în aventura de pe Drumul Aurului în urmă cu aproximativ 2 luni | Antena 1

Jean Gavril și fratele său Dinu se numără printre concurenții care au acceptat provocarea America Express. Cei doi au plecat împreună în una dintre cele mai neașteptate experiențe din viața lor pentru a-și testa limitele fizice și psihice.

Cele nouă perechi de vedete s-au pregătit intens pentru cursa de pe Drumul Aurului. Filmările reality show-ului au început încă din luna mai a acestui an, iar concurenții au pornit pe traseu din Mexic pentru ca mai apoi să continue în Guatemala și Columbia.

Citește și: Irina Fodor, rochia scurtă și cu mâneci bufante care i-a scos în evidență atuurile fizice. Cum s-a pozat prezentatoarea TV

Oamenii din mediul online au avut ocazia să vadă și câteva imagini cu echipele din America Express pe pagina de Instagram a emisiunii. Fanii celui mai dur reality show din România au fost foarte încântați să vadă perechile în acțiune, chiar pe Drumul Aurului.

În ce ipostază au fost fotografiați Jean Gavril și fratele său la America Express

De curând, internauții au avut ocazia să-i vadă pe Jean Gavril și fratele său în cursa de pe Drumul Aurului. Poza cu cei doi de pe traseul din America Express a acaparat atenția prietenilor virtuali, dar le-a stârnit și curiozitatea.

Fostul concurent de la Dancing on Ice - Vis în doi a fost surprins în timp ce stătea într-un mijloc de transport alături de fratele său, semn că se îndreptau spre o nouă destinație a trasului din America Express.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns mai bine de 4 mii de like-uri, dar și o mulțime de reacții neașteptate din partea fanilor. Întrebările din partea prietenilor virtuali legate de lansarea reality show-ului nu au întârziat să apară.

„Abia aștept să înceapă. Cam pe când?”, „Hai, băiețiiiii! 🔥”, „Când se întorc acasă?”, „Baftă, băiețiiiiii!” sau „A furat mileul?!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ce au spus Jean Gavril și fratele său despre plecarea în America Express - Drumul Aurului

Înainte de a pleca în America Express, Jean Gavril și fratele său au vorbit despre aventura care urma să îi aștepte pe Drumul Aurului.

Citește și: Câte kilograme are Andreea Bălan. Concurenta de la America Express este foarte atentă la aspectul fizic. Cum se menține

„Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscator pentru ca fac parte din aceasta cursa care este foarte dificila si care ne va pune la incercare absolut toate simturile, fizicul si mai ales nervii fiecaruia!

Ma bucur ca se întampla alaturi de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat si sunt sigur ca vom trai o experienta pe care nu o vom uita niciodata! Imi doresc foarte mult sa ajungem pana la sfarsitul cursei, sunt niste țări prin care nu am mai fost niciodata si chiar ne dorim sa cunoastem cat mai multe din aceasta experienta unică!”, a spus Jean Gavril, vizibil entuziasmat.

Irina Fodor, rochia scurtă și cu mâneci bufante care i-a scos în evidență atuurile fizice. Cum s-a pozat prezentatoarea ... Irina Fodor, peripeții pe bandă rulantă la filmările America Express. Ce li s-a întâmplat la hotel. „Au vrut să ne dea o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x